2821
2789
عنوان

موبایل دوستم از دستم افتاد

165 بازدید | 14 پست

موبایل دوستم از دستم افتاد گلس اش ترک ورداشت 

آنقدر سرم داد زد و تحقیرم کرد که باعث شد گریه کنم 

بعد رفت ۱۳۰ تومان داد گلسشو عوض کرد خیلی اذیتم کرد اگه شما بودین چیکار میکردین ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم گریه چکار می‌کنه این وسط 

شما هم داد می‌زدی ک شکسته پولش رو میدم خودت رو کنترل کن دختر گنده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

میگفتم این وحشی بازی ها چیه گوشیت که نشکسته گلسش شکسته که خودم هزینش رو میدم😐

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

همون لحظه بهش میگفتی یه دقه هیچی نگو دهنتو ببند بعد میاردیش دم موبایلی گلسشو عوض میکردی گوشی رو بهش میدادی میگفتی بیا بگیر یه وقت سکته نکنی برا یه گلس 

بعدم دیگه جوابشو نمیدادی

قطعا وظیفه شماست ک پول گلس رو بدی اما من بودم بخاطر رفتار زننده و بدش بعد درست کردن گلس دیگه باهاش رابطمو قطع میکردم 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

واقعا نیازی به داد و بیداد کردن اون نبود . چه بی شخصیت 

خب از دستت افتاده بود پول تعمیرشو قرار بود بدی ، داد و هوارش چی بود

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792