یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازختم قرآن سالی یکباربگیرتاچله زیارت عاشورا ودعاتوسل ویس.حشر. بگیرتا۱۲۴هزاربسم الله الرحمن الرحیم
هرکاری میکنم۱۰ساله نمیشه که نمیشه😢🥹🥺خسته ام بخدایش قسم خسته ام
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
یکی از تایپکا یکی واسم نوشت ولی هنوز موفق ب انجامش نشدمچهل کلید میگن خوبه
چهل کلید دعاس؟
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
حرز اصلی امام جواد بگیر بزار یه گوشه خونتون جایی کسی نباید ببینش
گرفتم ولی هنوز مجردن
ازختم قرآن سالی یکباربگیرتاچله زیارت عاشورا ودعاتوسل ویس.حشر. بگیرتا۱۲۴هزاربسم الله الرحمن الرحیمهر ...
من یادمه پارسال یجا خوندم که حدیث کسا هر پنجشنبه به مدت پنج هفته به نیت فاطمه ی زهرا میخونی قبلش یه چادر میپوشی کلا سر و روتو میپوشونی قبل از خوندنم صدتا صلوات میفرستی
دو سه تا خواستگار اومد ولی نشد
ببخشید من دوران مجردی یه عملی بود دقیقا یادم نیست که چند روز روزه بود گرفتم و دقیقا چطور بود.شاید سرچ کنم بیاد نتیجه گرفتم.ولی همیشه دعا کنید هروقت که هست خوشبخت بشن و تو مشکلات سخت نیفتن
من یادمه پارسال یجا خوندم که حدیث کسا هر پنجشنبه به مدت پنج هفته به نیت فاطمه ی زهرا میخونی قبلش یه ...
🥹دعاکن.فاطمه ام🙏🙏
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.