2777
2789
عنوان

چه دعایی خوندین که واسه بخت گشایی خوب بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست
اره همینجا سرچ کن برات میاره تاپیک های چهل کلید ولی میگن سند معتبری نداره بعضیا انجام دادن نتیجه گرف ...

ممنون گلم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

🍃🌹جهت رفع گرفتاری و بخت گشایی 🍃🌹

شما باید: 

✨دعای مقنعه را بنویسید روزها گوشه ی مقنعه یا روسری و شبها زیر بالش قرار دهید.

✨روزی 110 مرتبه بگویید : (( یا جامع الناس لیوم لا ریب فیه انَ الله لا یخلف المیعاد ! جمع بینی وبین زوج المومن ))

✨روزی 2 مرتبه سوره (( یس )) را بخوانید و به حضرت زینب (ع) هدیه دهید و بگویید : « بحق علی و فاطمه بر شما ، همسری خوب برایم بفرست»

✨ هرشب سوره (( واقعه )) را بخوانید 

✨🍃این اعمال رو 40 روز انجام دهید به امید خداوند گشایشی در بخت شما می شود.

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای مقنعه رو امتحان کن خیلیا نتیجه دیدن به مدت 40روز اگه نتیجه ندیدی که قطعا میبینی

سوره ذاریات ایه 49 رو بنویس فقط فقط دور گردنت بنداز به مدت 40روز

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ببخشید من دوران مجردی یه عملی بود دقیقا یادم نیست که چند روز روزه بود گرفتم و دقیقا چطور بود.شاید سر ...

یادت نمیاد چی بود؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

🍃🌹جهت رفع گرفتاری و بخت گشایی 🍃🌹شما باید: ✨دعای مقنعه را بنویسید روزها گوشه ی مقنعه یا روسری و ش ...

ببخشید عزیزم پریود باشیمم میشه بخونیم؟ 

دعای مقنعه رو امتحان کن خیلیا نتیجه دیدن به مدت 40روز اگه نتیجه ندیدی که قطعا میبینیسوره ذاریات ایه ...

خیلی ممنون گلم 🙏🏻🤎

یه چیزای گنگی یادم میاد.اگ مشکلی نداره تاپیک رو قفل نکن .من یکم فکر کنم یا سرچ کنم حتما برات میفرستم

چشم ممنونم🙏🏻🤎

مرسییی عزیزدلممم 

خواهر و دختر خاله

ی راهی میگم ک خودم خیلی زیاد ازش نتیجه گرفتم اینکه چله صلوات ب نیتشون بگیری حالا خودت تنهایی یا توی ی چله دسته جمعی ب نیتشون شرکت کنی (توی ختم دسته جمعی اسمشونو و نیت ازدواج رو میگی ) ب نیت هر کدوم ۱۰۰صلوات ولی شرط اصلی اینه ک اصلا بهشون نگی ی راز باشه بین خودت و خدای خودت هیچ کس نباید خبر داره بشه 

مطمعن باش جواب میگیری 

منم ۳۵سالمه و مجردم اسمم زینب 

مستقیم نمیگم برا منم ختم بگیر (چون قبلا گفتم و نتیجه نگرفتم بخاطر همین نمیگم)ولی فک کن منم مثل خواهرتونم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅