2777
2789

دوتا بچه کوچیک دارم 

هیچکی رو ندارم که باهاش رفت و امد داشته باشم 

دیگه تو خونه دارم دیوانه میشم 

بعدم هزینه خاصی ندارم جز خوراک و پوشاک و گاهی لوازم ارایش

مثلا دنبال لیزر و کاشت ناخن و فلان نیستم 

تصمیم گرفتم برم کلاس زبان قبلا وقتی مجرد بودم میرفتم اما ادامه ندادم 

ماهی ۱۵۰۰ هزینه کلاس زبانم میشه 

بنظرتون برم ؟ 

شوهرم میگه بدردت نمیخوره نرو

زبان میخای چیکار

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی یک و پونصد؟!

کحا میخوای بنویسی؟

من کانون زبان پرسیدم ترماش سه ماهه س، یک و سیصد

ولی حتما برو

منم تقریبا مث تو ام

میخوام زبان و طراحی برم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اگر جایی میخوای بری سرکار خوبه یاد بگیری و یا فکر میکنی از ایران خارج بشی خوبه . 

ولی فقط اینکه تو خونه بشینی نه واقعا زباد به دردت نمیخوره 

به جاش برو کلاس خیاطی که اگر برای بیرون هم کار نکردی حداقل به درد خودت بخوره 

اگه دوست داری برو با بچه هات هم میتونی کار کنی در اینده 

کلاس هم داره یادگرفتن زبان 

خودت رو کلاس های ارایشگری ثبت نام کن 

کافه و رستوران برو 

خرج نکنی به خودت نرسی برا کس دیگه خرج میشه 

ماهی یک و پونصد؟!کحا میخوای بنویسی؟من کانون زبان پرسیدم ترماش سه ماهه س، یک و سیصدولی حتما برومنم تق ...

موسسه راشد میخام برم  گفت ترماش یکماهه س هر ماه سیزده جلسه 

۱۳۰۰ هزینه کلاسه 

۲۰۰ تومن هزینه رفت و امد 

اگه دوست داری برو با بچه هات هم میتونی کار کنی در اینده کلاس هم داره یادگرفتن زبان خودت رو کلاس های ...

کافه و رستوران باشوهرم میرم بیشتر رستوران میریم ولی خب بازم جز خرجای من نیست

اسی بعضیا میگن زبان بدردت نمیخوره

اگ دانشجویی یا درس میخونی میخوای ادامهدتحصیل بدی جایی بزسی چرا بدرذت نخوره

تازه اگ ادانه بدی و بتونی مدارک بالا رو‌بگیری میتونی خودت تو موسسات مدرس بشی، یا آنلاین

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

😐😐

چیه ؟ زبان یاد بگیره تو خونه بشینه چه فایده ای داره 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن