2777
2789
عنوان

کیا با بچه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست
منظورم اینه الان که میخوا جدا شی بچتم ببر باخودت خونه مادرت تا دوسال صبر کن بعد برو سرکار بچه من الا ...

خداحفظش کنه انشالله سربلندت کنه. متوجه شدم عزیزم ولی میگم من عقلم میگه ی دوسالی صبرکنم یکم اوضاع روبراه بشه بعد جدابشم. اما از لحاظ روحی تحت فشارم نمیتونم

خیانتش همون یکبار بوده یا بازم تکرار کرده

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم برات سخته ولی بزار بچه هرکجا راحتتره بمونه اینجوری کمتر آسیب میبینه

اگ‌گیر نامادری بیفته! اگ عمه و عمو و زنعمو باهاش بد برخورد کردن خیلس دلم آشوبه. با تمام وجودم دلم خاست بخاطر دخترم بمونم ولی نمیتونم. از هر جهت نگاه میکنم این زندگی بدرد نمیخوره

کسی سمت طلاق میره و حرفش رو میزنه که از پس خودش بر بیاد مستقل باشه تو اگه شوهرت نباشه. میتونی پول خورد خوراکتو حتی داشته باشی بچتو کجا ول کنی . الکی حرف طلاق و نزن بعد همونجا بمونی ارزشت پایینتر میاد شوهرت میفهمه بدون اون هیچی نیستی دیگه از همینم نمیترسه عین خیالش نیست بری 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
میدونم فقط نگران دخترمم. نمیتونم ازش دل بکنم. از ی طرفم نمیتونم ببرمش. همش میگم برم خودمو از پل بندا ...

وای😔، یعنی بازم خیانت کرده؟

بمون تو خونه ولی فکر کن جدا شدی، همه چیزتو جدا کن ، بزار خودش بره، فکر کن تنها داری زندگی میکنی، غذا بپز، به خونه برس،کار کن و پس انداز کن، ازش پول بگیر ولی کاری به کارش نداشته باش، با دخترت خوش بگذرون، وقتی مستقل شدی برو

تکرار. و انقققدددررر پررو شده

چقد بی معرفته که حداقل بخاطر دخترش دست برنمیداره 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
وای😔، یعنی بازم خیانت کرده؟بمون تو خونه ولی فکر کن جدا شدی، همه چیزتو جدا کن ، بزار خودش بره، فکر ک ...

من شاغل بودم. امروز روز آخر کاریم بود نمیتونستم هم این حجم از فشار روحی هم کارکنم هم خونه داری. حالم و پوستم داغون شده ۱۰ کیلو وزن کم کردم. خاستم یکم سرم خلوت بشه بشینم فک کنم چ کاری میتونم انجام بدم

کسی سمت طلاق میره و حرفش رو میزنه که از پس خودش بر بیاد مستقل باشه تو اگه شوهرت نباشه. میتونی پول خو ...

من میتونم کارکنم حتی امروز روز آخر کاریم بود بخاطر دخترم گفتم فعلا نمیرم. ولی خب همش بخاطر دخترم ک هنوز کوچیکه نگرانم. وگرنه میتونم کارکنم

من شاغل بودم. امروز روز آخر کاریم بود نمیتونستم هم این حجم از فشار روحی هم کارکنم هم خونه داری. حالم ...

به نظرم کارتو ول نکن، توی خونه بشینی افسرده میشی

قوی باش تو الان فقط خودت نیستی، یه مادری

تو میتونی همه چیزو حل کنی به خودت اعتماد داشته باش

کسی که باید سختی بکشه و ناراحت باشه شوهرته، تو که کار بدی نکردی

ولش کن بزار برا خودش بره و بیاد فکر کن وجود نداره، اول اول خودت و دخترت مهمید، برای زندگیت بجنگ تا روزی که مستقل بشی، اون روز دور نیست، مطمئن باش آسایش بعدش به سختی الانش میارزه

من میتونم کارکنم حتی امروز روز آخر کاریم بود بخاطر دخترم گفتم فعلا نمیرم. ولی خب همش بخاطر دخترم ک ه ...

بچه رو بزار مهد و کار کن، با عشق کار کن ، برای کار کردند هدف تعیین کن که خوشحال باشی، از الان هدفاتو تغییر بده، مطمئن باش به هر چیزی بخوای میرسی، تا میتونی پس انداز کن

بچه رو بزار مهد و کار کن، با عشق کار کن ، برای کار کردند هدف تعیین کن که خوشحال باشی، از الان هدفاتو ...

۱ سال و نیمشه نمیشه بزارم مهد ک. خواهری مادری کسی هم نزدیکم نیس

من میتونم کارکنم حتی امروز روز آخر کاریم بود بخاطر دخترم گفتم فعلا نمیرم. ولی خب همش بخاطر دخترم ک ه ...

بچه رو باید با خودت نگهداری هزینشو از پدرش بگیری خودتم کار کنی دیگه خوبه 

بنظرم برو روانشناس خوب پیدا کن صحبت کن باهاش ، به همه چیز فکر کن به آسیبی که بچت میبینه طلاق بگیری شوهرت میره ازدواج میکنه توام در آینده ازدواج میکنی ولی اگر این زندگی شده خیانت همش ،گاهی مجبور آدم بین بد و بدتر رو انتخاب کنه 

یه نفر رو باید داشته باشی بچه رو نگهداری کنه وقتی سرکاری ، بچتم تو سنی هست که بیشتر به تو احتیاج داره در نهایت به کسی بایدبسپاریش مثل خودت براش باشه مثلا مادرت نگهش داره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چرا ۷ سال زندان بود؟ منم حق طلاق گرفتم ولی حضانتو نمیده. عمرا بده.

کلاهدار بود سر من و پدرم و خیلیا کلاه گذاشته بود البته من و پدر بیچارم مدرک نگرفته بودیم دیگران گرفته بودن ..انداختنش زندان من فیش حقوقی گذاشتم اومد بیرون همون موقع حضانت رو گرفتم حق طلاق هم داشتم از قبل بعد دیدم دوباره دسته چک پدرم رو دزدیده رفتم فیش حقوقی رو برداشتم حکم جلب گرفتم پرتش کردم همنجا که لایقش بود بعد طلاق گرفتم یکسال بعدم ازدواج کردم.. حال هم بیاد سمت دخترم حکم جلب مهریه دستمه مثل سگ می ترسه