2777
2789

خانم دوست همسرم هستند زن و شوهر هستند و ۲ ساله عروسی کردن و خونه نویی هستند 

ایشون که اومد خونه من برای اولین بار برام یه هفت سین آورد. قیمت هفت سین نهایت ۴۵۰ الی ۵۰۰ بوده باشه 

منم می‌خوام برای ایشون یه وسیله منزل تهیه کنم ولی نمی‌دونم منزلشون به چه شکله تا حالا نرفتم سبک خونش اینکه سلطنتیه یا مدرنه یا راحتی یا کلاسیک اصلاً هیچی نمی‌دونم....

نظر خودم اینه که این شکلات خوری بگیرم که کریستال باشه چون اگر چوبی بگیرم ممکنه به منزلشون نیاد یا مثلاً رزین بگیرم شاید به منزلشون نیاد. 

به نظر شما این کارو بکنم یا نه استکانی چیزی بگیرم. 

از استکان کمر باریکه که روش عکس ناصرالدین شاه داره با نعلبکی 

یاگیلاس خوری 

یا اصلاً خودتون چه پیشنهادی دارید؟؟

دلسوزان راهنمایی کنید چون واقعاً نمی‌دونم چی بگیرم.......

اگه میوه خوری یا شیرینی خوری‌های تو این مایه‌ها هم بگیرم خب تنها که نمی‌شه باید بقیه‌شم بگیرم که هزینه‌شو ندارم 

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینی بخر 

چون همه مدلش به کار میاد 

جاشمعی ازاین قشنگا هم بد نیست

شکلات خوری بلوری

گلدون قشنگ 

شال مبل 

دیوار کوب  

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام