2777
2789
عنوان

لانه گزینی

2917 بازدید | 25 پست

سلام لطفا راهنمایی کنید

این ماه اقدام میکردم 

امروز ۲۳ سیکلمه 

دیشب ببخشید یکم لک قهوه ایی دیدم و روز قبلش هم خونابه قد عدس روی دستمال توالت

زیر دلم درد میکنه و تخمدانان هام انگار دارن میترکن مخصوصا سمت چپ

یعنی لانه گزینیه؟!!کسی تجربه ایی داشته؟!

الان باید چی کار کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله لانه گزینه ولی سعی کن کمروزیرشکمتو گرم نگه داری .چیزای گرمی مثل زعفران نخور وتاموعدت صبر کن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من ک اصلا لانه گزینی نداشم.بنابراین نمیدونم

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

دمای بدنت بالا نرفت؟ سینه هات حساس نشده بود ؟ عضلاتت نگرفته بود؟

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 

راستی من لک لانه گزینی نداشتم ولی درد تخمدان ها رو خیلی داشتم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

منم اونماه همه این علائمو داشتم و سه چهار روز بعد لکه یه مهمونی داشتم کلی کار کردم و بعدشم کلی پیاده روی که متاسفانه پری اومد بعدش.الان تاجایی که امکانش هست استراحت کن تا موعد پریت

دمای بدنت بالا نرفت؟ سینه هات حساس نشده بود ؟ عضلاتت نگرفته بود؟

دمای بدنم بالا رفته سینه هام درد نمیکنه

ولی زیر دلم احساس گرفتگی عضلات دارم انگار دراز نشست زدم

ولی کارسنگینی نکردم این ماه🤔