2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 25 پست
دمای بدنم بالا رفته سینه هام درد نمیکنه ولی زیر دلم احساس گرفتگی عضلات دارم انگار دراز نشست زدم ول ...

از کیت تخمک گذاری استفاده کردی ؟ مطمئنی تخمک آزاد کردی؟ اگه تخمک گذاری داشته باشی احتمال زیاد لانه گزینیه اینم بگم احساس خستگی و ضعف یکی از عوارض بارزشه

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 
از کیت تخمک گذاری استفاده کردی ؟ مطمئنی تخمک آزاد کردی؟ اگه تخمک گذاری داشته باشی احتمال زیاد لانه گ ...

عزیزم ماه قبل از کیت استفاده کردم نتیجه نداد

ولی این ماه از بعد پاکی تو اقدام بودیم

باتوجه به این که پریودام منظمه احتمال آزاد شدن تخمک زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، خانوما من دو روز قبل پریودیم رابطه سطحی بدون دخول داشتم منی خارج نشده ، دو روز بعدش که موقع پریودی بود پریود شدم، پریودی پنج روزه داشتم ، به نظرتون لانه گزینی هستش؟؟

سلام، خانوما من دو روز قبل پریودیم رابطه سطحی بدون دخول داشتم منی خارج نشده ، دو روز بعدش که موقع پریودی بود پریود شدم، پریودی پنج روزه داشتم ، به نظرتون لانه گزینی هستش؟؟