2777
2789
عنوان

میخام خودم وووو جرررر بدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست
وای ۵ سال رابطه مجازی😳😳😳

اره .با اینکه پرستار شغل داره گفت شرایط ندارم بیام 

باور کن تمام این سالها اون همه ش برگشت من هی گفتم نمیخام نمیشناسمت من جه میدونمکی هستی ولی گفت میشناسی کم کم و من میخامت و... تا اینکه گفتمشهریور میخام ازدواج کنم یا بیا یا کات یهو اینجور شد

نه چون اون مشهد من کرمانشاه نیامد حتی یکبار ببینمش با اینکه ماشین اینام داره و پرستاره شغل داره پسره ...

ببخشیدا ولی چرت گفته

ولی طرف من با اینکه راهمون 16 ساعت فاصله س چند بار اومد منو ببینه

این نمی‌خواسته از اول، بهونه آورده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدا ولی چرت گفتهولی طرف من با اینکه راهمون 16 ساعت فاصله س چند بار اومد منو ببینهاین نمی‌خواسته ...

یعنی از اول دروغگفته حرومی؟ پس چرا هی برمیگشت میگفت میخامت و... با احساسات من بازی کرد. میخام بمیرم خیلی ناراحتم 

اره .با اینکه پرستار شغل داره گفت شرایط ندارم بیام باور کن تمام این سالها اون همه ش برگشت من هی گفتم ...

باید همون ماهای اول میگفتی یا میایی ببینمت یا برای همیشه تموم میشه همچی خیلی اشتباه کردی آخه مگه اینجوری میشه الانم ولش کن از اون شوهر درنمیاد بیشتر از این وقت خودتو تلف نکن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

یعنی از اول دروغگفته حرومی؟ پس چرا هی برمیگشت میگفت میخامت و... با احساسات من بازی کرد. میخام بمیرم ...

چون از سادگیت سواستفاده کرد

یه کم به خودت بیا

5 سال مگه آدم عمرشو میزاره سر رابطه ی مجازی؟؟ 

بگو که شوخیه حرفاتچجوری اصلاً ندیدیش

خب اینجور پیش اومد .تو لایو و عکس و اینا خیلی همو دیدیم تلفنیحرف زدیم و...الان همه شماره ایناسو مخفی کرد و آی دی ایناشو ک من دیگه نتونم پیام بدم 

واقعا چطور تونست 

چقد پست 

لابدالان ازدواج کرده خانمش فهمیده بلاکت کرده

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

کاش همون ماه های اول اشنایی مجبورش میکردی تا بیاد خاستگاری نه بعد پنج سال

بنظرت چی شد یهو.... یعنی از اول منو بازی داده بعد ک‌گفتم‌میخام ازدودج کنم خاستگار خوب دارم زور اوردم بیاد خاستگاری خودشو لو داد

معذرت میخوام ولی تو ۵ سال فقط تلفنی رابطه داشته ؟؟ اصلا حضوری ندیدیش؟؟ کسی که بخوادت یک هفته بعد میگ ...

بنظرت چی بوده.... مشکوک .اره تلفنی حرف زدیم .بعدتو لایو و چت و عکس همو میویدیم و...

الان چه خاکی بریزم سرم . تازه آی دی و شماره ایناشم مخفی کرد من دیگه نتونم پیام بدم بهش .من ک‌پیام‌نم ...

عزیزم میدونم سختته اما باید باور کنی که فقط یه وسیله سرگرمی بودی اون بازیت داده اون اگه واقعا میخواستت تا الان بهت رسیده بود و عقد کرده بودین

😐😐😐😐

تو رویا زندگی میکنی اسی؟!؟!پنج ساله رابطه مجازی داری باکسی که هیچی ازش نمیدونی؟!حتی یه بارم ندیدیش؟!؟!شاید طرف متاهل باشه اصلا،بعد منتظر بودی بیاد بگیرت؟!؟!😐😐😐😐

چندسالته؟؟؟؟؟؟؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بنظرت چی شد یهو.... یعنی از اول منو بازی داده بعد ک‌گفتم‌میخام ازدودج کنم خاستگار خوب دارم زور اوردم ...

چقدر ساده ای دختر، حیف 5 سال🤕

والا من دورانی که حتی بچه بودم، تو رابطه حضوری هم

حتی یکسال به طرف فرصت نمیدادم

نمیومد خواستگاری...  کات میکردم