دوستان بعد ۵ سال رابطه مجازی دریت وقتی که قرار بود چند وقت دیگه دیدار اتفاق بیفته پسره گفت حالم خوب نیست ک بخام و بتونم کسی خوشبخت کنم و خدافظ....
تمام این سالها اون بود ک برگشت و پیام داد و ب شدت ابرهز علاقه کرد دوست دارم وفقط تورو میخام و ازدواج کردیم اینجور و اونجورو.. این ماه های اخر من خیلی زور اوردم بهش ک تا شهریور فرصت داری بیای خاستگاری بعدش من ازدواج میکنم خاستگار خوب دارم چون . گفت نه خودم میام...تا اینکه چند روز پیش اینجور گفت و بعدش خیلی اصلا با برخورد بدی ک هیچ وقت این ۵ سال ندیده بودم انقد بد بشه گعت شماره مو پاککن و دیگه پیام نده .اولین بار بود .خیلی داغونم
اره .با اینکه پرستار شغل داره گفت شرایط ندارم بیام
باور کن تمام این سالها اون همه ش برگشت من هی گفتم نمیخام نمیشناسمت من جه میدونمکی هستی ولی گفت میشناسی کم کم و من میخامت و... تا اینکه گفتمشهریور میخام ازدواج کنم یا بیا یا کات یهو اینجور شد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره .با اینکه پرستار شغل داره گفت شرایط ندارم بیام باور کن تمام این سالها اون همه ش برگشت من هی گفتم ...
باید همون ماهای اول میگفتی یا میایی ببینمت یا برای همیشه تموم میشه همچی خیلی اشتباه کردی آخه مگه اینجوری میشه الانم ولش کن از اون شوهر درنمیاد بیشتر از این وقت خودتو تلف نکن
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
تو رویا زندگی میکنی اسی؟!؟!پنج ساله رابطه مجازی داری باکسی که هیچی ازش نمیدونی؟!حتی یه بارم ندیدیش؟!؟!شاید طرف متاهل باشه اصلا،بعد منتظر بودی بیاد بگیرت؟!؟!😐😐😐😐
چندسالته؟؟؟؟؟؟؟
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎