2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور پسره منم یانه

54 بازدید | 7 پست

من قبلا با یه نفر تو رابطه بودم اوایل خوب بود بعدش مشکل پیدا کردیم و از هم جداشدیم تو مدا جداییمون جلو جمع بحث کردیم و حرمتا بینمون شکست

و بهم گفت من تورو دوست داشتم

اما قلبا عاشق کسه دیگه ایم(بعد جدایی)

بعدا اعتراف کرد که تو همه مدت جدایی کانالمو چک میکرده لست سینمو چک میکرده بهم فکر میکرده و استوری هامو می‌دیده 

بعد حدودا ۲ ماه ما دوباره بک زدیم ولی من حس کردم زیاد از اینکه تو رابطه ایم خوشحال نیست گفتم مشکلی نداره اگه میخوای ادامه بدیم اونم گفت فکر میکنم به عنوان پارتنر مناسب هم نیستیم

حالا من ۲ روز اصلا نبودم ۷ بار به خطم زنگ زده ۶ تا هم پیام داده که کجایی و اینا بعدم که حرف زدیم گفت نگران شدمو از این بعد بگو و ...

به نظرتون ممکنه اونی که دوستش داره من باشم؟

یا اصلا هدف این آدم از این کارا چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی حرف بزنید باهم چیه این بلاتکلیفی . یا تموم کن یا تو رابطه باش .

واقعا من متوجه نمیشم 

اگه‌دوستم داری پس چرا نمیای یه رابطه درست داشته باشیم میگی مناسب پارتنر بودن نیستیم

اگه دوستم نداری پس دلیل این همه پیگیر بودن چیه

واقعا من متوجه نمیشم اگه‌دوستم داری پس چرا نمیای یه رابطه درست داشته باشیم میگی مناسب پارتنر بودن نی ...

رابطه رو تموم کن . این ادم ها برای سرگرمی میخوان با یکی باشن و آزاد باشن که هی برن هی بیان و نمی‌خوان مسئولیت بپذیرن . تو باید چیکار کنی سفت و محکم موضعت رو بگی که شرایط با تو بودن اینه که اهمیت بدی هی نری بیای اگه هم نه که تموم کن نزار اینقدر روانت رو به بازی بگیره اون این کار براش مثل یه بازیه اما این وسط تو میشی بازیچه