2777
2789

اقا ما دیشب خیلی خسته بودیم کلی کار بدبختی داشتیم و سرمون گرم بود اخر شب فقط دوتا غذا سفارش دادیم شکممون سیر بشه. خلاصه شوهرم کلا دوتا غذا سفارش داد نیم ساعت بعد خوردیمشو داشتیم میخوابیدیم که یهو گوشیش زنگ خورد یه مرده بود با بغض گریه می‌گفت من کی سفارش شمارو تحویل ندادم که اینطوری بدبختم کردین؟ خدا ازتون نگذره دروغ میگید فلان ما تعجب کردیم گفتیم اشتباه گرفتی و فلان خلاصه طرف قطع کرد. دو دیقه بعد رستورانه زنگ زد گفتیم به پیر به پیغمبر ما ثبت شکایت نکردیم اصلا. دوباره پشتیبانی فود زنگ زد گفتیم یعنی چی این کارارو فلان چک کرد گفت بله اشتباه گرفتیم و فلان گزارشی در کار نبوده حالا از دیشب فکرم پیش اون پیکی هست خیلی ناراحت بود بنده خدا مارو هم نفرین کرد دلم براش سوخت یعنی چیکارش کردن؟؟؟ الان میخواستم دوباره خرید کنم دلم میخواد دیگه پیک بیاد دم خونه

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

گلم تقصیر شما نبوده ک.....

بهش پیام بدید بگید ما پیگیری کردیم

گفتیم شکایتی ثبت نکردیم و مشکلیم نداشتیم همه چی اوکی بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزم تقصیر شما که نبوده، احتمالا تا حالا خودشم فهمیده

با اینکه اصلا از هیچی خبر نداشتم مرده پشت تلفن داشت ناله میکرد اینقدر دلم برایش سوخت گفت توروخدا منو از نون خوردن نندازید. اصلا از دیشب یادم نرفته 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

گلم تقصیر شما نبوده ک.....بهش پیام بدید بگید ما پیگیری کردیمگفتیم شکایتی ثبت نکردیم و مشکلیم نداشتیم ...

اصلا نمیدونم چرا اسنپ فود همچین اشتباهی کرده.  یه گزارشایی داده بود که اره پیک غذارو نیاورده و پیچونده. انگار خیلی اون بنده خدا رو اذیت کردن. عصابم خورد شد کل شب

با اینکه اصلا از هیچی خبر نداشتم مرده پشت تلفن داشت ناله میکرد اینقدر دلم برایش سوخت گفت توروخدا منو ...

دلم سوخت

شوهرتون بش زنگی بزنه ببینه حل شد؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
با اینکه اصلا از هیچی خبر نداشتم مرده پشت تلفن داشت ناله میکرد اینقدر دلم برایش سوخت گفت توروخدا منو ...

با همون شماره ای که زنگ زده زنگ بزن براش توضیح بده بگو پیگیری کردم نتیجه این شده و... 

اصلا نمیدونم چرا اسنپ فود همچین اشتباهی کرده. یه گزارشایی داده بود که اره پیک غذارو نیاورده و پیچون ...

احتمالا یکی دستش خورده

پیک با تجربه نبوده هول کرده

چون سفارش رو ک میگیری

اونلحظه توی اسنپ یه گزینه هست تحویل گرفتم تحویل نگرفتم

شاید یکی دستش خورده

گرچه اونم اسنپ زنگ میزنه هماهنگی میکنه

الکی نیستش

نگرانش نباش

کارش سر جاشه گلم 🩵🩵🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اشکال نداره عزیزم شماکه مقصر نبودید اونم تقصیری نداشته صاحب رستوران ک اشتباه کرده مقصره!خدا لعنت کنه باعث وبانی این روزهامون رو که مرد با غرورش برای یه کارمعمولی گریه کنه😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اصلا نمیدونم چرا اسنپ فود همچین اشتباهی کرده. یه گزارشایی داده بود که اره پیک غذارو نیاورده و پیچون ...

بخاطر خودت و اون پیک حتما پیگیری کن تادیگه اشتباه اینجوری نکنن 

اشکال نداره عزیزم شماکه مقصر نبودید اونم تقصیری نداشته صاحب رستوران ک اشتباه کرده مقصره!خدا لعنت کنه ...

اصلا نابود شدم حالم دیگه از اسنپ فود و غذا بهم برخورد. دلم نمیخواد پیکی بیاد جلو در خونه دیگه 

اصلا نابود شدم حالم دیگه از اسنپ فود و غذا بهم برخورد. دلم نمیخواد پیکی بیاد جلو در خونه دیگه

درکت میکنم حق داری آدم بهم میریزه

مدارکشو گم کرده کارت ملی گواهینامه همه چی 

میشه دعا کنی پیدا شه از کار بیرونش نکنن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد