2777
2789
عنوان

دیروز پیک اسنپ فود زنگ زد با گریه نفرینمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 21 پست
اسی شوهرم پیک موتوریهخیلی نگرانه کارشو از دست نده موتورشم با قسط و قرض بوده

وای خیلی زحمت کشن واقعا. این اقایی که دیروزم غذای مارو اورد مسن بود بنده خدا. اصلا فکرشم نمیکردم اسنپ فود همچین کاری بکنه گند بزنه به عصاب ما. وجدانم برای اون اقا ناراحت شد.  خدا همسر شمارو حفظ کنه انشالله موقعیت های شغلی عالی پیدا کنه

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیدونم چرا اسنپ فود همچین اشتباهی کرده. یه گزارشایی داده بود که اره پیک غذارو نیاورده و پیچون ...

اگه شماره اون پیک افتاده بهش زنگ بزنید و بگید که اونا اشتباه خودشونو قبول کردن 

حتی شده شوهرت باهاش بره و به صاحب رستوران بگه . 

طفلی گناه داره 

نمیدونم چرا منم بغض کردم 😢

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مدارکشو گم کرده کارت ملی گواهینامه همه چی میشه دعا کنی پیدا شه از کار بیرونش نکنن

چشم حتما دعا میکنم انشالله پیدا میشه.

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

وای خیلی زحمت کشن واقعا. این اقایی که دیروزم غذای مارو اورد مسن بود بنده خدا. اصلا فکرشم نمیکردم اسن ...

شوهر منم میانساله دوسوم موهاش سفیده جای دیگه کار ندادن بهش

خیلی نگرانم بخدا 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خواهری تو مقصر نبودی ناراحت نباش

پیک هم بیکار نمیشه خیالت جم چون اونا هم متوجه شدن که اشتباهی پیش اومده و مشکلی نبوده

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

اصلا نمیدونم چرا اسنپ فود همچین اشتباهی کرده. یه گزارشایی داده بود که اره پیک غذارو نیاورده و پیچون ...

شماره پیک رو ک دارید زنگ بزن بگو رستوران فهمیده اشتباه کرده 

خیالت راحت شه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)