2777
2789

میخایم یکی بیاریم در آینده 

هر موقع بهش فک.میکنم میبینم اصلا دلم بچه نمی خواد به شوهرم میگم میگه بچه جز درد سر نیست یعنی اصلا هیچ کدوم ته دلمون هم بچه نمیخایم 😐 اون ک میگه بعدا میزیم یه بچه از پرورشگاه میاریم چکازیع بچه دار بشیم دلمون خواست بچه میاریم

ولی چجوری اینو به بقیه بفهمونیم اصلا دیونه شدن خونواده هامون انگار 🫠

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

فقط بچه خودتون دردسر داره ببخشید شما در قبال بچه ای هم که از پرورشگاه بیاری هزار برابر بیشتر از بچه خودت مسؤولییییییی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت اینه که برای زندگی اروم و راحت هم ازدواج و هم بچه دار شدن مزاحمت ایجاد میکنه

اگر بخوای راحت و بی دغدغه زندگی کنی نباید هم ازدواج کنی و هم نباید بچه دار بشی

ولی

این دو معقوله باعث میشه ما به تدریج رشد کنیم و به ورژن بهتری از خودمون تبدیل بشیم با همه سختی هایی که این دو معقوله داره برای رشد لازمه رشد روانی و معنوی منظورمه

بچه دار شدن اینقدر سخته که نگم برات ولی شیرینی هایی داره که همه سختی ها رو میشوره و میبره 

این رو هم بدونید محبت بی قید و شرط به بچه دیگران که از پرورشگاه اوردیم کمی سخت تره ادم خیلی قوی نیازه که بتونه از پسش بر بیاد ولی برای بچه خود ادم بی چشمداشت اینکارو میکنیم پس بدونید بچه از پرورشگاه اوردن راحت تر از بچه دنیا اوردن نیست

فقط پروسه بارداری وزایمان رو نداره ولی بقیه مراحل به مراتب سخت تره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

چند وقته ازدواج کردید؟!این یه مسأله بین خودتون هست نذارید دخالت کنند وقتی یه مدت بگند از سرشون میفته ول میکنند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

واقعیت اینه که برای زندگی اروم و راحت هم ازدواج و هم بچه دار شدن مزاحمت ایجاد میکنهاگر بخوای راحت و ...

اتفاقا از وقتی ازدواح کردم  خیلی از لحاظ روانی آروم تر شدم واقعا ولی راجب بچه شک دارم 

چند وقته ازدواج کردید؟!این یه مسأله بین خودتون هست نذارید دخالت کنند وقتی یه مدت بگند از سرشون میفته ...

4 سال

واقعا بچه دار شدن خیلی مسئولیت داره تو دیگه یه موجود همیشه نگرانی دلش دردبگیره تب کنه مسئولی باید ۲۴ ...

دقیقا 

فقط بچه خودتون دردسر داره ببخشید شما در قبال بچه ای هم که از پرورشگاه بیاری هزار برابر بیشتر از بچه ...

میدونم نمیخام برم بخرم که شوهرم میگه اگه خواستین از پرورشگاه بیاریم که هم صواب کنیم هم اون بنده خدا خونواده دار بشه هم ما بچه دار میگه آدم جدید بیاریم ک چی این همه آدم خونواده میهان

4 سال

خب پس دیگه دلتون نمی‌خواد چهار سال زمان زیادی هست.به حرف مردم بچه نیارید چون وقتی دلت نخواد اذیتاش چند برابر میشه برات 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میدونم نمیخام برم بخرم که شوهرم میگه اگه خواستین از پرورشگاه بیاریم که هم صواب کنیم هم اون بنده خدا ...

عزیزم تا وقتی تفکرتون اینه خواهش میکنم بچه به سرپرستی نگیرین🙏🏼

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍