2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با شوهرشون دشمنن

501 بازدید | 60 پست

دوستم اومده درد و دل کنه 

دستش شکسته میگه برای همسرم الویه درست کردم و اینا

بعد از سرکار اومده اومدیم غدا بخوریم گفته آوا خیارشور یادت رفته بزنی 

منم پاشدم کل عذا رو ریختم سطل زباله

بهش میگم چرااا

میگه چون من با این دست براش غذا پختم حق نداشته این بگه 

میگم با لحن بد گفت میگه نه با تعجب گفته

من چرا درکش نکردم من بودم به همسرم میگفتم عهه فراموش کردم یا خودم پا میشدم اضافه میکردم به غذا یا به همسرم میگفتم

جنگ نداره که!!

همه رفتارهاش اینجوریه با همسرش همش فکر میکنه اون دشمنشه و هرچی میگه با کنایست

نظر شما چیه؟

چون این دو نفر مناسب همدیگه نبودن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دوستت باید بره روانشناس فقط نسبت به شوهرش اینه یا نسبت به همه ؟

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بعضی خانما یه ساعتم زندگی کردن زیاده زندگی به فنا میدن از بس بداخلاقو غرغرو ان 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

یه مدت بگذره شوترش از این رفتاراش حسته میشه و مقابلش وایمیسه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

مشکل از خودشه، حساسه، دنبال دعوا میگرده. تو ذهنش شوهرش دشمنه، واسه همین هر چی بگه رو بد برداشت میکنه. اگه دستش شکسته بوده و بازم غذا درست کرده، خودش خواسته، پس توقع تشکر اجباری نداشته باشه. وقتی یکی همش فکر میکنه یکی قصد داره کوچیکش کنه، تهش همه چی به جنگ ختم میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

این رفتار دوستتون نرمال نبوده شاید هم از چیزهای دیگه ناراحت بوده همه جمع شده و حالا با یک حرف شوهر کار به اینجا رسیده چون برای خودم پیش اومده هزار تا ناراحتی که شوهرم از دلم در نیاورده و توی دلم مونده و گاهی با یک حرف چنان بهم میریزم و واکنش نشون میدم که خودم بعدش تعجب می کنم به نظرم یار خوب داشته باشی زندگی رو بردی وگرنه تا آخر عمر بدبختی من که شانس نداشتم 

لطفا انقدر سطحی نگری نباشید و با دیدن رفتار دیگران یا حرف هایی که میزنن انقدر راحت آدما رو قضاوت نکنید،شما از زندگی دوستت چی میدونی صرف اینکه اومده این حرف و زده بنظرت دلیل میشه هممون قاضی بشیم دربارش نظر بدیم آدما از دردهای اصلی زندگیشون هیچ وقت حرفی نمیزنن.همه ما چالش هایی تو زندگی داریم که روی رفتار و طرزفکرمون و حتی نحوه حرف زدنمون اثر میذاره