2777
2789
عنوان

زندگی در شهر غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 49 پست
اینها ربطی به غربت نداره. خیلی بستگی به پول داره.بستگی به خانواده و شانس داره.خیلی ها نزدیک خانواده ...

اونهایی که میرن کشورهای دیگه صد در صد کشورهای خوبی رو انتخاب می کنن.امروز صبح از بس از شب قبل واسه رفتن دعوا کرده بودیم با درد شدید قلب بیدار شدم فشارمو گرفتم فشارم روی ۱۵ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10ساله با همسرم مهاجرت کردیم،از شهر کوچیک به شهر بزرگتر، بنظرم بهترین کار عمرمونو انجام دادیم،دوستای ...

درد اینجاس که من از شهر خیلی بزرگ اومدم شهر خیلی کوچیک.مامانم دو بار اومده پیشم حالش بد شده😭

اونهایی که میرن کشورهای دیگه صد در صد کشورهای خوبی رو انتخاب می کنن.امروز صبح از بس از شب قبل واسه ر ...

خب پس مشخص شد مشکل اصلی شوهر و خانواده ی شوهر هست نه دوری

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چطور توی این مسیر و دانشگاه دوست پیدا نکردی ؟ این حجم از وابستگی غیر عادی هستاخه جنون؟

چجور دوستی اخه.اینجا یه حالتی خودشون با خودشون خیلی خوبن.احترامتو دارن اما اصلا باهات صمیمی نمی شن.توی زندگی هم کلا فازشون خیلی متفاوته

خب پس مشخص شد مشکل اصلی شوهر و خانواده ی شوهر هست نه دوری

با شوهرم تنهاییم.دو تا مون غریبیم.شوهرم که شب و روز با کارش سرگرمه دخترم هم با درسش.اما من خیلی خسته شدم.نه سفری نه تفریحی

با شوهرم تنهاییم.دو تا مون غریبیم.شوهرم که شب و روز با کارش سرگرمه دخترم هم با درسش.اما من خیلی خسته ...

خودتو سرگرم کن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خودتو سرگرم کن

می دونی ترس برم داشته اگر اینجا مردم و دور از جونتون جنازمو نبردن شهر خودم.اگر الان که دخترم سال اخر دبیرستانه من مریض بشم اگر پدر و مادرم یه طوریشون بشه و من اونجا نباشم وایییی توی مغزم پر از  ترسه

می دونی ترس برم داشته اگر اینجا مردم و دور از جونتون جنازمو نبردن شهر خودم.اگر الان که دخترم سال اخر ...

خیلی وابسته ای

ما بجز خدا کسی رو نداریم این یک حقیقته

عزیزم ربطی داره ما همیشه قرار نیست با خانواده باشیمخودمم نیستم

اگر یه شهر بزرگ بودم می تونستم برم سر کار و سرگرم بشم یه پارکی بوستانی بازاری اینجا هیچی نداره

اگر یه شهر بزرگ بودم می تونستم برم سر کار و سرگرم بشم یه پارکی بوستانی بازاری اینجا هیچی نداره

با همسرت صحبت کن جابجا بشین

من هم قدر اینکه توی شهرخودمون بودم نداشتن حالا اومدم شهرشوهرم از بی امکانتی دارم می میرم کم وبیش هست ...

پس منو درک می کنی.ما دو تا مون اینجا غریبیم بعد از ازدواجمون اومدیم.امروز صبح پاشدم شناسنامه و کارت ملیمو برداشتم و بهش می گم بریم محضر طلاقمو بده بردارم برم شهر خودم.غربیت ادمو پیر می کنه.

با همسرت صحبت کن جابجا بشین

اتفاقا راضی شده بود.زنگ زدم شهرستان واسه مدرسه دخترم .و کارا داشت ردیف میشد دیشب باز حرفشو عوض کرد.اینجا دنبال جادو جنبلن.فکر کنم منشیش جادوش می کنه