2777
2789
عنوان

خسته شدم از هرچی مرد روی کره زمینه

425 بازدید | 33 پست

بابام از بچگی انواع و اقسام دعواهارو باهامون کرده همه چیو بهمون گفته یه روز خوش نداشتیم ما توی مناسبت ها الان شوهرم هم همینطور یه آدم عصبی زود جوش دقیقا مثل بابام واقعاً خسته شدم نمی‌دونم کجا برم میام خونه بابام اینطوری میرم پیش شوهرم اونطوری چقد ما زنا بدبختیم چقد بیچاره ایم ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا مثل همن

همشون همشون باز یکم شوهرم زود تر آروم میشه ولی بابام نه همیشه تو خونه اخم و تخم داره همه چیو بهم میگه کاش زودتر این دوران عقد مزخرف تموم بشه برم خونه خودم

همشون همشون باز یکم شوهرم زود تر آروم میشه ولی بابام نه همیشه تو خونه اخم و تخم داره همه چیو بهم میگ ...

من که تصمیم گرفتم مستقل بشم تنها با یه حیوون خونگی زندگی کنم

دیروزم با پارتنرم کات کردم سر همین اخلاقش 

من که تصمیم گرفتم مستقل بشم تنها با یه حیوون خونگی زندگی کنمدیروزم با پارتنرم کات کردم سر همین اخلاق ...

بهترین کار همینه اینکه فقط از همه جا بزاری بری جایی که کسی نشناستت

منم تنفر دارم از هرچی مرده روی زمین خداروشکر هم خدا پسر هم بهم نداد چون نه از پدر خیر دیدم نه از شوه ...

می‌دونی بقیه پدراشون مثل پرنسس باهاشون رفتار می‌کنه ولی پدر من نه ازش متنفرم ازش متنفرم از بچگی مارو همینطوری بزرگ کرده یه روز خوش ندیدیم 

الهی💔

می‌دونی بعد از دو ماه خونه مادر شوهرم بودن تازه یه ماهه اومدم اینجا امشب شوهرم میاد شهر ما با خانوادش که بریم مسافرت یعنی باز میرم از خونه بابام ولی بازم آخرین روزی که بودم همچین رفتاری باهام داره :)

همشون همینن 

واسه ما هم همینه با این تفاوت که خونه بابام اینا که میرم باید به مامانم حواسم بیشتر باشه تا هر لحظه بهم حمله ور نشه (قبلا فقط بابام بود)

الان بابام ارومتر شده اما مامانم...................امان از تیکه هاشو حرف های تیز و زنندش