2777
2789

@کیکیخی‍ 

هزارتا کاربری داره و با همشون جداگانه برام تاپیک میزنه😐

میتونم بپرسم علت تعلیق نشدن کاربرهای فیک چیه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

پس به نینی یار عزیز بگو بعد از رسیدگی به اون کاربر ، به خودتم برسه

صبح تا شب سیاسی حرف میزنی یا دعوا میندازی چرا تعلیق نشدی؟ همین یه ساعت پیش داشتی به کاربرا میگفتی شوهراتون هیزن و فلان

@niniyar‍ چرا کاربرایی که مدام سیاسی حرف میزنن یا توهین میکنن به بقیه تعلیق نمیشن؟

@niniyar‍ 

آیا تاپیک زدن در مورد سفر و گذاشتن عکس های مختلف از خرید و تفریح و خودمون اینجا ممنوعه؟

چون دارم میبینم خیلی ها میگن پز میده

اگر اساس و پایه ی سایت اینه که ما از غم و غصه هامون بگیم پس تکلیف منو مشخص کنین لطفا

این کاربر هم فیکه و هزارتا کاربری داره 

لطفا بهش رسیدگی کنین چون وگرنه مجبور میشم از طریق فتا اقدام کنم

این کاربر با گول زدن کاربرها قصد و نیت اخاذی داشته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس به نینی یار عزیز بگو بعد از رسیدگی به اون کاربر ، به خودتم برسهصبح تا شب سیاسی حرف میزنی یا دعوا ...

ببخشید نمیدونستم به یکی بگم شوهرت هیزه دارم سیاسی حرف میزنم؟

اتفاقا من تو اون تاپیک برای هرکسی که حرف سیاسی زده گزارش زدم

راست میگه شما به کاربرای اینجا توهین کردی گفتی گره گوری؟؟؟

من با خود شخص همون خانوم بودم نه بقیه کاربرها

شما اون کاربرو میشناسی،؟

صدتا کاربری داره چون دستشو رو کردم کینه به دل گرفته ازم

فعلا که چندتا کاربریش تعلیق شده

ببخشید نمیدونستم به یکی بگم شوهرت هیزه دارم سیاسی حرف میزنم؟اتفاقا من تو اون تاپیک برای هرکسی که حرف ...

پستای سیاسیت بیشتر از اونه که بتونی کتمان کنی اتفاقا برای نینی یار میفرستمشون

بعدشم به چه حقی به شوهر مردم میگی هیز؟ تاسف داره

تو این سایت اونایی استاد اخلاق شدن که خودشون نیاز به استاد اخلاق دارن از عجایب نینی سایتهبه جای امر ...

شما بفرمایید من کجا حرف سیاسی زدم؟الکی حرف زدن خیلی راحته

نه پس اون خانوم به من گفت هرزه حرف قشنگی زده؟😐

من با خود شخص همون خانوم بودم نه بقیه کاربرهاشما اون کاربرو میشناسی،؟صدتا کاربری داره چون دستشو رو ک ...

نه نمی‌شناسم تاپیک آخرشو خوندم 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
پستای سیاسیت بیشتر از اونه که بتونی کتمان کنی اتفاقا برای نینی یار میفرستمشونبعدشم به چه حقی به شوهر ...

به همون علتی که اون خانوم به خودش اجازه داد به من بگه هرزه

صرفا چون گفتم بیرون پیراهن میپوشم

شما لازم نیست بیخودی طرفداری کنی

اون خانوم هزاران فحش به همه داده قطعا هم تعلیق شده

نه نمی‌شناسم تاپیک آخرشو خوندم

اون کاربر یه بیمار روحی و روانیِ

صدتا کاربری با صد مدل زندگی داره و اینجا مخ کاربرهارو به کار گرفته

حتی با خیلی ها دوست شده و رفته ایتا گروه زده

اطلاعات دروغ و عکس دروغ از خودش میداده و اطلاعات از بقیه میگرفته

این عین کلاه برداریه