2777
2789

فعلا نامزدیم عقد نکردیم 

من نامزدم شغلش ازاد روزی ۱تمن ۸ساعت در روز

از اقواممون بود سنتی بود اما نه اینک خوشم نیاد ازش اما عاشقم نبودم

خوشتیپ و خوش چهرست میتونم بگم از من خوشگل تره

اخلاقشم عالیه از همه نظر نه بد دله نه خسیس نه گیر میده کلا اگ بخوام ازش ایرادبگیرم این ک بلد نیست صحبت کن بعضی وقتا خودشم نمیدون دار چی میگ و فقط حرفا تکراری میزن

۳۲سالش و یه پراید دار تا دیپلم خوند و یه اتفاقایی تو زندگیش افتاد قبلا ک باعث شد ماشین قبلش بفروش و قسط و وام بردارش بده و اینارو مسئول اینک نتونست مالی پیشرفت کن میدونست

از نظر خانوادگیم ما وضعیتمون بهتر یه خورد ازخودمم بخام بگم حسابداری میخونم و فعلا تو یه فروشگاه مشغول ‌کارم حقوقم ۸تمن ۷ساعت درروز

و نامزدم فعلا خونه ندار و ۵۰۰ تمن پول دار ک میخاد بزار تو بانک و وام بگیر ازش بلکه شد یه خونه نقلی خرید 

و خلاصه فکر می‌کنم بهش کم کم ماهی ۱۲ تمن باید قسط بدیم به جز وام ازدواج ک فعلا نگرفتیم

حس میکنم پیشرفتی نمیکنم خیلی فکرم درگیر باخودم میگم ادما یا بخاطر عشق ازدواج میکنن یا پول یا پیشرفت فرار از موقعیتی خلاصه فک میکنم ک ازدواج حداقل یکم باعث شه موقعیتت بهتر از قبل بشه اما من هرچقدر فکر میکنم دلیل ازدواجم نمیدونم دوسش دارم واسم عزیز جون ادم خوبیه و دل پاک اما حس نمی‌کنم عاشق باشم انکار پشیمونم😔

عزیزم اگر دیدی تا خرخره تو قرضه و ازپسش برنمیاد ولش کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یعنی چی فکر نکنم عاشقش بشم؟  عشق ب مرور زمان پیش میاد باور کن باور کن که عشق بعد ازدواج خیلییی بهتر از قبل ازدواج مطمئن باش اگه قبل ازدواج بودی امکان داشت بعد ازدواج کم کم حست از بین بره. اما الان بعدا کم کم مهرش ب دلت میشینه

کاربری دست دو نفره ✋️ 

بستگی به خود طرفت هم داره که زندگی جمع کن باشه یا نه برخلاف عقیده ی بعضیا بنظرم پول مهمه در کنار عشق اگه میبینی وضعش خیلی بده و ممکنه بیوفتی تو قرض و... الکی خودتو بدبخت نکن

عزیزم اگه توی حست شک داری فعلا فکر کن دربارش و عجله نکن

خیلییی شک دارم از اولشم داشتم اما خانوادم اط افیانم بهم میگفتن ادم خوبیه بهتر پیدا نمیکنی فلان چرا چونک نه اهل دود نه مشروب نه بداخلاق و اینارو ادم خوب بودن میدونن البته واقعا هم ادم خوبیه اما ضعیف 

همون اولش دلم نمیومد ردش کنم چه برسه الان ک دیگ وابسته شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔

بستگی به خود طرفت هم داره که زندگی جمع کن باشه یا نه برخلاف عقیده ی بعضیا بنظرم پول مهمه در کنار عشق ...

جمع کن ک واسه خودش اصلا خرج نمیکن اما برا خانوادش چرا ک بهم میگ اخر ماه میزارم سرجاش ازشون میگیرم اما دیگ نمیدونم راست میگ یانه اره پول خیلی مهم

عزیزم اگر دیدی تا خرخره تو قرضه و ازپسش برنمیاد ولش کن

نمیشه بدبخت له میشه نامردی ولش کنم این خانواد نابود شدن بعد از فوت دخترشون اگ ولش کنم عذاب وجدان میمیرم نمیدونم چیکار کنم😔

خیلییی شک دارم از اولشم داشتم اما خانوادم اط افیانم بهم میگفتن ادم خوبیه بهتر پیدا نمیکنی فلان چرا چ ...

عزیزم اول نظر خودت مهمه تو قراره باهاش زندگی کنی نه خانوادت اتفاقا بهترم زیاده ماشالله فکر نمیکنم چیزی کم داشته باشی

جمع کن ک واسه خودش اصلا خرج نمیکن اما برا خانوادش چرا ک بهم میگ اخر ماه میزارم سرجاش ازشون میگیرم ام ...

کسی که واسه ی خانوادش خرج میکنه زیاد و برای خودش ارزشی قائل نیست بدرد نمیخوره تازه بنظر میرسه توی وضع مالی چندان خوبی نیست اگه برید زیر یه سقف و خدایی نکرده بخواد خرج خانوادشو بده که چیزی برات باقی نمیمونه

نمیشه بدبخت له میشه نامردی ولش کنم این خانواد نابود شدن بعد از فوت دخترشون اگ ولش کنم عذاب وجدان میم ...

عزیزم منطقی و عاقلانه فک کن اگه دوسش نداری الکی از سر دلسوزی زندگی نکن بحث ۵٠ سال زندگیه میتونی؟؟ 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

عزیزم اول نظر خودت مهمه تو قراره باهاش زندگی کنی نه خانوادت اتفاقا بهترم زیاده ماشالله فکر نمیکنم چی ...

الان بخاطر کارم ساعت ۵ منو میبر ساعت ۱۲ هم میاد دنبالم حتی یه بارم گلایه نکرد یه دفعه هم سرم داد نزد یه اخلاق بد ازش ندیدم نمیدونم میفهمی منظورم یانه عاشقش نیستم اما دلم نمیاد دلش بشکونم مثل خر گیر کردم