giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 عنوان الان یه چیزی تو اینستا دیدم خوابم نمیبره کی میدونه 232 بازدید | 21 پست زده بود ،مردا حتی برای مچ پای خانوماهم استاندارد تعریف میکنن یعنی چی مچ ظریف زیباست یا کلفت من نفهمیدم کلا دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔 1404/03/13 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 ظریف. اما مردا چرت میگن بیخیال نظر اونا ک مهم نیس فقط سوال شد واسم کلا همیشه این مچ سوال بود برام دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
mahshidii عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 4159 شوهر بیشعور من مچ پا و ظرافیتش رو با اونجا مقایسه میکنه میگه مچ پا ظریف اندام ظریف زیباتری داره من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 شوهر بیشعور من مچ پا و ظرافیتش رو با اونجا مقایسه میکنه میگه مچ پا ظریف اندام ظریف زیباتری داره خب یه سوال ربطش یعنی به اونجاست؟؟؟؟یعنی هر چی ظریف تر اونجا هم استخونی تر؟؟نمیفهمم خاک بر سرشون دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1831 اوف قدیمیا هم میگفتن مادر مادربزرگم میرفتیم شلوار کوتاه پابند میبستم میگفت دخترررررر نگاه چقدر مرد هست پاتو ببینم انکار اونحاتو دیدن 🤣🤣🤣
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 کلا بااصل مطلب مشکل دارم. مچ پای زن ب مردچه ربطی داره اون که ارههه، من فقط ربطشو نمیفهمم یعنی چی کلا چه فرقی داره میدونی 🤣 دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5096 شوهر بیشعور من مچ پا و ظرافیتش رو با اونجا مقایسه میکنه میگه مچ پا ظریف اندام ظریف زیباتری داره و اسه اینکه همینه از نظر شون
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 اوف قدیمیا هم میگفتن مادر مادربزرگم میرفتیم شلوار کوتاه پابند میبستم میگفت دخترررررر نگاه چقدر مرد ... خب چجوری تشخیص میدن من نمیفهمم مثلا ظریف باشه اونجا کلفته ؟؟؟ دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1831 خب چجوری تشخیص میدن من نمیفهمم مثلا ظریف باشه اونجا کلفته ؟؟؟ نه فکر کنم ظریف باشه یعنی نرم ونازکه یه همچین چیزی نمیفهمم منم
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 13465 خب چجوری تشخیص میدن من نمیفهمم مثلا ظریف باشه اونجا کلفته ؟؟؟ این چرتارو ب آقایونم میگن کلا اینستا شده مرکزفساد
giftt مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1701 نه فکر کنم ظریف باشه یعنی نرم ونازکه یه همچین چیزی نمیفهمم منم اهااا شت تا این سن این موضوعو نمیدونستم ،میگم چرا سری از مردا ب مچ پا زیاد دقت میکنن آشغالا دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
malakedelha عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1831 اهااا شت تا این سن این موضوعو نمیدونستم ،میگم چرا سری از مردا ب مچ پا زیاد دقت میکنن آشغالا 🥺چقدر بدبختبم ماااااا