2777
2789
عنوان

اگه نابینا باشید

146 بازدید | 11 پست

من وقتی بچه بودم یه آقایی همسایمون بود که نابینا بود و تنهایی میومد از نانوایی نون میگرفت و میرفت با یه اسای مخصوصی که داشت...

چشامو میبستم تا ببینم حس اون چطوریه 

یه دنیای سیاه رنگ میدیدم

ولی میدونستید که نابیناها همون رنگ سیاه رو هم نمیبینن؟

یعنی عملا هیچ حسی نسبت به بینایی ندارن

مثل اینکه شما بخای با دماغت چیزی رو ببینی امکانش هست ؟ نه 

نه سیاهی میبینی نه تاریکی نه هیچ چیز دیگه .... مطلقا هیچی !

برای درک بهتر فرض کنید شما پشت سرتون یه چشم داشتید که الان نابینا شده با اون چشم پشت سریتون الان چی میبینید ؟ آیا تاریکی و سیاهی میبینید ؟ قطعا خیر پس هیچی ... انگار وجود نداشته 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

اگه کاملا نابینا باشن اینکه تاحالا رنگ هارو هم ندیدن خیلی ناراحت کننده اس

ب این فکر میکردم چ درکی از رنگ ها دارن مثلا درخت سبز رو چجور تصور میکنن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم میسوزه براشون😭😭😭

ی همسایه داریم پسره نابیناست ازدواج کرد الان ۴تابچه داره همیشه کمک مالی میکنم خیلی دلم میسوزه واسه بچه هاش اینقدددد نازن بچه هاش

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀

بعضی نابینا ها همه دنیا رو تار تار میبینن انگار که نمره چشمت از ۱۰ نمره ۱باشه مثلا 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اگه کاملا نابینا باشن اینکه تاحالا رنگ هارو هم ندیدن خیلی ناراحت کننده اسب این فکر میکردم چ درکی از ...

حالا فرض کنیم یکی بعدا نابینا بشه و قبلا تجربه ی رنگها رو هم داشته باشه

بعد از نابینا شدن کلا اتصال به چشم قطع میشه یعنی حتی رنگ سیاهی رو هم نمیبینه

هیچی ! مغز هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه اینجاش جالبه

احتمالا دیگه تجسم رنگ ها رو هم نتونه داشته باشه چون کم کم از مغز پاک میشه

بعضی نابینا ها همه دنیا رو تار تار میبینن انگار که نمره چشمت از ۱۰ نمره ۱باشه مثلا

اون که کامل نابینا نیست اون بینایی ضعیفی داره دیگه بلاخره اتصالی به حس بینایی داره حتی اگه ۱ درصد باشه من منظورم این بود که از بیخ نباشه و بینایی ۰ باشه

حالا فرض کنیم یکی بعدا نابینا بشه و قبلا تجربه ی رنگها رو هم داشته باشهبعد از نابینا شدن کلا اتصال ب ...

من برام سواله خواب هم نمیبینن نابیناها؟

یه خانمی هست توواین سایت اسم کاربریش زهرا ایت  ایشون روشن دل هستن  خیلی خانم خوبی خست میتونی ازش بپرسی سوالات رو  

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حالا فرض کنیم یکی بعدا نابینا بشه و قبلا تجربه ی رنگها رو هم داشته باشهبعد از نابینا شدن کلا اتصال ب ...

احساس میکنم اونی ک بعدا نابینا شده خیلی سخت تره 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من برام سواله خواب هم نمیبینن نابیناها؟یه خانمی هست توواین سایت اسم کاربریش زهرا ایت ایشون روشن دل ...

من فکر میکنم خواب همیشه تصویر نیست !‌خواب یه حالت مغزیه مثلا همین خانم که میگید هستن تو سایت و با ابزارها بلاخره تایپ میکنن و متن رو میخونن دیگه شاید حس همین نی نی سایت رو تو خواب ببینن !

احساس میکنم اونی ک بعدا نابینا شده خیلی سخت تره

یه شاعری هست که تو ۱۸ سالگی هم بینایی و هم شنواییشو از دست میده یعنی از جهان خارج هیچی وارد ذهنش نمیشه نه صدا نه تصویر

من فکر میکنم خواب همیشه تصویر نیست !‌خواب یه حالت مغزیه مثلا همین خانم که میگید هستن تو سایت و با اب ...

نمیدونم احخ ما خواب رو به شکل های مختلف میبینیم جتی خوابهامون رنگ داره 

حالا جالبه پدرم میگه همیشه خوابهاش سیاه سفیده خیچ وقت خواب رنگی ندیده 

من خوابهام رنگیه