سلام دوستان راستش مادر شوهرم و دختراش خیلی فضولی و دخالت میکنن تو زندگیم و شوهرمو پر میکنن میندازن به جونم حالا قهرم خونه بابام و دخترامم شوهرم نداد بهم ،پدرشوهرم عصری زنگ زد گفت فردا میام دنبالت ولی من گفتم نه و فردا مادرم و پدرم میان دخترامو بیارن موندم چیکار کنم پدرم میگه دیگه شوهرتو خونم راه نمیدم از شوهرم تعهد محضری میخوام که نزاره کسی تو زندگیمون دخالت کنه و فحاشی نکنه بشدت بد دهنه
مادر شوهر تو همچین حرفی بزنه به شما چیکار میکنی ؟این دخالته یانه ؟؟
بله که دخالته من خواهرشوهرم اینجوری بود تو همه چی دخالت میکرد حتی اینکه بچه هام چ لباسی بپوشن و کجا برن
یه بار بهش پیام دادم اینکه من چیکار میکنم توی زندگیم به خودم مربوطه مسائل زندگیم به خودمون مربوطه حد خودتو بدون تو فقط و فقط عمه بچه هایی نه بیشتر اینو به خانوادتم بگو دیگه از اون روز هیچ دخالتی نکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا نباید میومدی یا الان ک اومدی اساسی پای حرفات وایسا و نشونشون بده که اگر بخوان اینطوری ادامه بدن عاقبت خوبی نداره
اینکه میگم یا نباید میومدی منظورم این نیست که کارت اشتباست،اتفاقا بهترین کارو کردی،اما خواستم بگم ک سریع کوتاه بیای و برگردی خونه بازم تکرار میشه،حتی شاید بدتر..کمتر از قبل جدیت میگیرن
ای بابا این مادر شوهرا چی میخوان از جون دختر مردم از صبح هرچی تاپیک خوندم فوضولی مادر شوهر بوده بابا بشینین زندگیتونو کنین دیگه به خدا منم پسر دارم از خدا میخوام اگه قرار یه پیر نفهم بشم که زندگی برای پسر و عروسم نزارم اصلا تو این دنیا نباشم، زودتر بکشه که باعث زندگی عروس وپسرم نشم والا به خدا.