2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 78 پست
مادر شوهر تو همچین حرفی بزنه به شما چیکار می‌کنی ؟این دخالته یانه ؟؟

بله که دخالته من خواهرشوهرم اینجوری بود تو همه چی دخالت میکرد حتی اینکه بچه هام چ لباسی بپوشن و کجا برن 

یه بار بهش پیام دادم اینکه من چیکار میکنم توی زندگیم به خودم مربوطه مسائل زندگیم به خودمون مربوطه حد خودتو بدون تو فقط و فقط عمه بچه هایی نه بیشتر اینو به خانوادتم بگو دیگه از اون روز هیچ دخالتی نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا نباید میومدی یا الان ک اومدی اساسی پای حرفات وایسا و نشونشون بده که اگر بخوان اینطوری ادامه بدن عاقبت خوبی نداره 

اینکه میگم یا نباید میومدی منظورم این نیست که کارت اشتباست،اتفاقا بهترین کارو کردی،اما خواستم بگم ک سریع کوتاه بیای و برگردی خونه بازم تکرار میشه،حتی شاید بدتر..کمتر از قبل جدیت میگیرن

اشتباهت همینه باید به خودش میگفتی که بشینه سرجاش الانم میتونی بگی زنگ بزن و بگو به خاطر چی اومدی قهر

عزیزم والا اگر به گفته من مستقیییییم تو چشمای مادر شوهر و خواهر شوهرم نگاه کردم و حرفامو زدم 

نه مادرش عوض شد 

نه برادرش 

نه خود بیشعورش 

الآنم اومدم قهر 

بچه شهر رفتی ده ؟ 

بزار پدرشوهرت بیاد کامل دخالتای مادرشوهرتو بگو 

اول خونه نشستی روی واغذبنویس چیا رو بگی 

بگو تو گوشش میخونن پر میکنن 

مطلوم نمایی کن حسابی 

دیگه چیزی شد حرفی زدن گوش خوندن زمانی که پدرشوهرت هست مودبانه بگو 

ای بابا این مادر شوهرا چی میخوان از جون دختر مردم از صبح هرچی تاپیک خوندم فوضولی مادر شوهر بوده بابا بشینین زندگیتونو کنین دیگه به خدا منم پسر دارم از خدا میخوام اگه قرار یه پیر نفهم بشم که زندگی برای پسر و عروسم نزارم اصلا تو این دنیا نباشم، زودتر بکشه که باعث زندگی عروس وپسرم نشم والا به خدا.

حالا باز خوبه پدرشوهرت خوبه من قهر رفتم پدرشوهرم زنگ رد بابام انقدر دری وری گفت هیچوقت حلالش نمیکنم ...

پدر شوهرم خوبه که الان تو دعوا می‌دونه مقصر زن و دختراشن ولی طرف اونارو میگیره و میگه تو اشتباه می‌کنی اونا دخالت نمیکنن بیا بشین سر خونه زندگیت 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منم دردم همینه البته پولشم میده به برادرش رو ،به بقیه درد ها اضافه کن و خدارپ شکر بچه ندارم منم اومد ...

پدر منم میگه باید تعهد بده با این تفاوت که من دوتا دختر دارم الان چهار روزه ندیدمشون دلم گرفته 

عزیزم والا اگر به گفته من مستقیییییم تو چشمای مادر شوهر و خواهر شوهرم نگاه کردم و حرفامو زدم نه مادر ...

بچه هم داری یانه ؟خیر نبینه هر کی آتیش میندازه به زندگی این و اون