2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه بچه هاچیهاونا ازخداشونه توبریب نظرمن میموندی میریدی ب هیکلشونتوچراکم میاری بزااوناکم بیارن

دختر دوسالم اینقدر پشت گوشی گریه کرد فردا پدرم می‌ره بیارتشون نمیدمشون دیگه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
اشتباهت همینه باید به خودش میگفتی که بشینه سرجاش الانم میتونی بگی زنگ بزن و بگو به خاطر چی اومدی قهر

دقیقا یه ساعت با پدر شوهرم جنگ و دعوا کردیم میگه بیا هر کی هر کاری کرد بهم بگو  

اشتباهت همینه باید به خودش میگفتی که بشینه سرجاش الانم میتونی بگی زنگ بزن و بگو به خاطر چی اومدی قهر

دقیقا همین حرکت مادرشوهرمو به پدر شوهرم گفتم میگه عیب نداره گفته حالا یچیزی دیگه 

مادر شوهر تو همچین حرفی بزنه به شما چیکار می‌کنی ؟این دخالته یانه ؟؟

دقیقا همین حرکت مادرشوهرمو به پدر شوهرم گفتم میگه عیب نداره گفته حالا یچیزی دیگه

درستش اینه همیشه در کمال ادب، حاضر جواب باش

تا تو دلت نمونه و حساب کار دستشون بیاد

شوهرتم قاطی حرفای زنونه نکن ک درکی ازش نداره.. مردا همینن

زندگیتون پر از عشق
درستش اینه همیشه در کمال ادب، حاضر جواب باشتا تو دلت نمونه و حساب کار دستشون بیادشوهرتم قاطی حرفای ز ...

میگم مظلوم نیستم ولی دخالت و اذیت تا کی 

منظورم دوریهک همو نبینیدحدقل چند کوچه دور شین

خواهر شوهرم تازه سه ماه بود عروسی کرده بودیم تو روی خودم به شوهرم  گفت این تو رو قلبن دوست نداره سرزبونی دوست داشتن این فقط سه ماه بود ازدواج کرده بودیم