2777
2789
عنوان

از زیست صفر تا شصت

119 بازدید | 12 پست

اردیبهشت سال پیش ۱۲ تا سوال زدم

۹ تا غلط ۳ تا درست😃 و درصد شد چند؟ صفررررر

👇👇👇👇

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
من 20 درست جواب دادم زد 10 درصد زدی😑🤦🏻‍♀️

مطمئمی 

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهچک کردم به خدا خوب زدم جواب ها رو چک کردم دونه به دونه درصدا داغونه

اعتراض بزن شاید عوض کردن

خب ؟

چرا نیاورد 

تاپیک بعدی گذاشتم، امسال ۶۰ زدم

عزیز میشه بگی تو این چیکار کردی؟برا زیست که ۶۰ درصد زدیویدیو دیدی آزمون زدی روزی چند ساعت خوندی مشاو ...

سلام گلم تیرماه ۷۴ درصد زدم

ویدئو های دکتر رفاهیت دبیر سیب ترش رو دیدم به همراه لول آپ هاشون فوق العادس اینارو کار کنی مطمئن باش زیر ۵۰ نمیزنی

بالا ۵۰ ۶۰ یکم سخته که به نظرم باید بالاتر از استاد رفاهیت کار کرد

پایه و اصل کاری زیست رو دکتر رفاهیت واسم ساخت و بعدش واسه بالابردن درصد بالا ۶۰ هم از دکتر خادم استفاده کردم جمعبندی شون که فوق العاده بود اگر دکتر رفاهیت نباشه تدریس دکتر خادم رو اصلا به هیچ وجه متوجه نمیشی ولی اگر پایه زیستت عالی باشه با جمع بندی که خادم انجام میده و نحوه تست زنی که یادت میده به اوج میرسی تو زیست

من با استاد رفاهیت تازه فهمیدم تست چی میخواد و چطور تست رو بفهمم بعدش خادم روش تست زنی سریع رو یاد داد طوری که من تیرماه که ۷۴ درصد زدم وقت اضافه هم آوردم 

ببین من دی بهمن اصلا نمیتونستم تست با سرعت بزنم درست میزدما ولی ۴ دیقع طول می‌کشید یه تست یهو

اما خادم یه نکاتی گفت که زیر ۱ دیقه میتونی حل کنی تست هارو حالا فک نکن نکات عجیب غریب بودشا همون نکات رفاهیت به صورت جمعبندی کامل و آزمون های شبیه کنکور 

سلام گلم تیرماه ۷۴ درصد زدمویدئو های دکتر رفاهیت دبیر سیب ترش رو دیدم به همراه لول آپ هاشون فوق العا ...

ممنون که وقت گذاشتید برام.این فیلم ها رو باید اشتراک بخرم؟از کجا ببینه؟دخترم امسال رتبش ۱۸هزار شد اما امسال موند پشت کنکور.به نظر شما دیدن فیلم آموزشی وقت گیر نیست؟آزمون چی ثبت نام کنم؟شما مشاور هم گرفتی؟از کجا بگیرم بهتره؟

بی زحمت اسم کوچیک این دوتا استاد رو هم بگید

امیر رفاهیت

سجاد خادم

ممنون که وقت گذاشتید برام.این فیلم ها رو باید اشتراک بخرم؟از کجا ببینه؟دخترم امسال رتبش ۱۸هزار شد ام ...

سیب ترش باید اپلیکیشن رو نصب کنید یه ماهه داره ۳ ماهه هم داره، یه ماهه بگیره ببینه میتونه با استادش کنار بیاد یا نه

خادم هم باید سرچ کنید اسمش رو شماره داره به اون زنگ بزنید اما واسه شروع زیست خادم خوب نیست خیلی سطح بالا درس میده