2777
2789
عنوان

عالم بعد از مرگ و ماجراهای بعدش

970 بازدید | 93 پست

یعنی قراره چه اتفاقی بیوفته؟؟؟! 

به این مباحث علاقه مندم و البته اطلاعات خودم بالا نیست. دوست دارم نظرات شما رو بدونم در این مورد. 

دعوا نشه فقط، با ملایمت🫶 مررررسی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

منم خیلی فکر خودکشی دارم میشه بگید بمیرم چی میشه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دعاکنید خداسلامتیموبهم برگردونه خیلی اذیتم🥲

مامانم نگرانمه💔

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزيزم اول از همه خودكشي مثل نا اميدي هستش كه گناهي بزرگ هستش. 

از اون طرف وقتي خودكشي كني فك ميكني تموم ميشه همه چي. ولي اينجور ني. روحت اون دنيا تا روزي كه قيامت برپا بشه در عذابه. تا زماني كه خدا ببخشه و يا ائمه شفاعتت كنن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ملاقات باخدا قشنگترین حس دنیاس 

کاش گناهی نکرده بودم همین الان با روی گشاده میپذیرفتم که برم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

داره میگ ک اگـر‌قـرار‌بود‌باآهنگ‌وفاز‌غم

بـرداشتن آروم‌بشے، خـدا‌ در‌ قرآن‌نمیگف ک 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اَلآ‌بـذڪر‌اللّٰھ‌تطـمئن‌القـلوب

با‌یاد‌خـدا‌قلــب‌ها‌آرام‌میگیره

‌‌‌‌‌

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من از مردن میترسم .از تاریکی همش میگم تنها میشم اونجا حتی بهشت رو هم تنهایی دوس ندارم

خب مرده های دیگه هستن دیگه ینی تنهایی عذابم میدن؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

تو قران كامل و جامع توضيح داده. اگر سرچ كني با معني برات مياره.

می‌دونم مرسی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

گرفتار عذاب میشی 🥺

من از مردن میترسم .از تاریکی همش میگم تنها میشم اونجا حتی بهشت رو هم تنهایی دوس ندارم

عزيزم ميدوني چرا از مردن ميترسيم. چون از اعمالمون راضي نيستيم. 

اگه بدونيم توشه واسه اخرت داريم ديگه ترسي نخواهد بود. 

وقتي ايمان كامل به خدا و ائمه داشته باشيم و شرعيات رو رعايت كنيم ديگه ترسي نداره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزيزم اول از همه خودكشي مثل نا اميدي هستش كه گناهي بزرگ هستش. از اون طرف وقتي خودكشي كني فك ميكني تم ...

درکش برام سخت هس ینی چی روحم در عذابه اونجا ک جسم در کار نیس ک درد بگیره