2777
2789
عنوان

18 سالمه و بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 80 پست
عزیزم ی مدته یکم بعد بچت بزرگ میشه با هم میرن بیرون ،همه بچه میارن یکی زودتر یکی دیر تر الان تمرکزت ...

انشاالله عزیزم مرسی 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
مرسی بابت دلگرمیت🥺

خواهش میکنم گلم بخدا قدرشو بدون داغ بچه خیلی سخته همش خدارو شکر کن منم چون با سنم کمم اون درد وحشتناک و غم رو تحربه کردم هیشکی درکم نکرپ هیشکی! مادرشوهرم اومد وسط خونه گف پولمون رفت و اینا... در واقع یدونه ابمیوه هم دستش نگرفت بیاره از کدوم پول حرف میزد؟... 

شوهرمم همش میگف افسردگی چیو و این حرفا شوهر منم ۲۲سالشه ما هم بحث زیاد میکردیم چون من افسردگی گرفته بودم و اونم درکی نداشت توام انتظاری نداشته باش فقط دلت به این خوش باشه که بچت بغلته شوهرتم رفته رفته خوب میشه چون سنشون کمه عقلشون خوب کار نمیکنه😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی احساس افسردگی میکنممتاسفانه یه مادر بد اخلاق و یه همسر غر غروم و یه خونه که دایم در حال تمیز کر ...

مکمل میخوری ؟

تا دو سالگی بچه میتونی هر شب قرص آهن و هر دو سه روز یک قرص کلسیم و یک مولتی ویتامین بخور 

کلسیم رو اگر خودت به بچه شیر میدی بخور 

آهن رو اگر در گذشته سابقه کم خونی یا کمبود آهن داشتی هر شب بخور...

به یک هفته نمی‌رسه شاد و پرانرژی میشی...

من سه تا کوچولو دارم تو اطرافیان دقت کردم اونایی که حسابی مکمل می‌خورن به راحتی برای۴ یا ۵ تا بچه‌ مادری میکنن

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

مکمل میخوری ؟تا دو سالگی بچه میتونی هر شب قرص آهن و هر دو سه روز یک قرص کلسیم و یک مولتی ویتامین بخو ...

هم کم خونی دارم هم بچم الرژی داره لبنیات رو حذف کردم 

و هیچ مکملی نمیخورم شیر خودمو میدم 

شما سه تا بچه داری؟

ماشالا چند سالتونه؟

هم کم خونی دارم هم بچم الرژی داره لبنیات رو حذف کردم و هیچ مکملی نمیخورم شیر خودمو میدم شما سه تا بچ ...

حدودا ۳۳ سال

پس مطمئن باش از کم خونی ات هست

از همین امشب یا فردا شب حتما حتما هر شب قرص آهن بخور...

مطمئن باش بعد یک هفته شاد و پرانرژی و با حوصله میشی...

وقتی آهن به مغز نرسه چطور میخوای با حوصله باشی ؟

تا دو سالگی بچه ات میتونی قرص آهن رو ادامه بدی 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/