2777
2789
عنوان

18 سالمه و بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 80 پست
کاش یکی بود درکم میکرد از نظر روحی ریختم بهم شوهرم بی درکه سرم داد میزنه فحش میده زندگی و به کامم تل ...

مکمل میخوری ؟

اصلی ترین علت افسردگی بعد زایمان از بین رفتن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بدن هست به نظرم...

کمبود آهن بی حوصلگی و سردرد میاره در حالیکه در حالت طبیعی انسان شاد و پرانرژی هست و سالم...

حتما هر شب یک قرص آهن بخور و یک روز در میون مولتی ویتامین بخور 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

موافقم با حرفت که هر چی آدم زودتر بچه بیاره بهترهخودت رو نبازچند تا از آشناها مون بعد ۴۰ بچه دار شدن ...

منم بچه دوممه ولی واقعا حس میکنم در حق خودم و بچه ظلم کردم من باید ۲۵ سالگی بچه اخرمو میاوردم و تمام 🥲🥲🥲🥲

بازم توکل بر خدا قسمت این شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ۲۰ سال دیگه فکر کن یه مامان ناز جوون با دخترش تفریحات دوتایی میکنن. حرف بقيه باد هواس

20 سااااال صبر کنه با دخترش بره تفریح😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کاش من ۱۸ سالگی ازدواج کرده بودم الان بچه هام بزرگ بودن راحت بودم نکه سر پیری تو ۳۵ سالگی بچه بیارم ...

تو هر سنی بچه بیاری بازم سخته من گاهی اینقدر خسته میشم دلم میخواد خودکشی کنم

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
اها زیادم اختلاف ندارید که ، اشکال نداره شاید خسته اس و حواست به نیازش هس؟

آره 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
دختر عموی منم همین سنه بچه داره🙂شوهرت انتخاب خودت بود؟

نه سنتی بود متاسفانه 

منم بچه دوممه ولی واقعا حس میکنم در حق خودم و بچه ظلم کردم من باید ۲۵ سالگی بچه اخرمو میاوردم و تمام ...

همیشه بابت گذشته خداروشکر کن و هیچ وقت حسرت گذشته رو نخور چون گذشته قابل تغییر نیست.

به جاش برای حال و آینده برنامه ریزی کن.

سعی کن یک مادر شاد و پرانرژی باشی و یک همسر نمونه....

منم تو ۱۷سالگی باردار شدم وقتی میرفتم دکتر کلا همه بهم یه جوری نگاه میکردن که خجالت میکشیدم البته دو ...

مرسی بابت دلگرمیت🥺

شغلش چیه؟

تو شرکت کار میکنه ۷ ساعت بعد می‌ره اسنپ

تو هر سنی بچه بیاری بازم سخته من گاهی اینقدر خسته میشم دلم میخواد خودکشی کنم

فقط یک سال اول سخته 

من سه تا بچه کوچولو دارم

باور کن یک ساله بشن دیگه زردی و دلدرد و دکتر بردن تموم میشه انشاالله و غذای سفره مادر و پدر رو به راحتی میخوره و خودش راه می‌ره تو خونه و دیگه اصلا کاری به کارت نداره...

فقط صبور باش و به خدا توکل کن تا این چند ماه هم بگذره 

همیشه بابت گذشته خداروشکر کن و هیچ وقت حسرت گذشته رو نخور چون گذشته قابل تغییر نیست.به جاش برای حال ...

خیلی احساس افسردگی میکنممتاسفانه یه مادر بد اخلاق و یه همسر غر غروم و یه خونه که دایم در حال تمیز کردنشم و  دایم بهم ریخته است 🥲

اکثر مردا متاسفانه همینن چون بد باز اومدن و کار خونه و بچه داری رو وظیفه زن میدونن. بهونشونم اینه که ...

همش میگم پسرم جوری تربیت میکنم که همچنین طرز فکری نداشته باشه 

بتونه ی دختر خوشبخت کنه نه بدبخت

تو شرکت کار میکنه ۷ ساعت بعد می‌ره اسنپ

خوب عزیزم شما هم درکش کن دو جا کار می کنه،تنها شما نیستی که زود ازدواج کردی همسرت هم مثل خودت، همسن هاش تازه دانشگاه ویا سربازی رو تموم کردن ولی اون افتاده تو زندگی دوتایتون هنوز بچه هستید برای این همه مشکلات

عزیزم ی مدته یکم بعد بچت بزرگ میشه با هم میرن بیرون ،همه بچه میارن یکی زودتر یکی دیر تر الان تمرکزت ...

انشاالله عزیزم مرسی