2777
2789
عنوان

سریال وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها خیلییی پست و عوضیهخو لامصب تو که فهمیدی داره راست میگه ؛ یعنی حتما باید یه شخصی که قاضیه پای برگ ...

بگو تو بردیش خونتون بهش دادی بعد عوضی میدونی تو اون حالت ادما راستشو میگن دیگه دنبال چی بودی 

فیلم نگاه کنید ببینید کارگردان یعنی هومن سیدی بازیگر یعنی جواد عزتی . من انقد تحت تاثیر قرار گرفتم گریه کردم کلی و قرص استرس خوردم . تو واقعیت هم وکیل زن بوده ؟ فکر کنم رها رو خودشون اضافه کردن 

فیلم نگاه کنید ببینید کارگردان یعنی هومن سیدی بازیگر یعنی جواد عزتی . من انقد تحت تاثیر قرار گرفتم گ ...

اصلا من نخوندم واقعیتشو ک اسپویل نشه 

این رها رو اگر خودشون اضافه کردن خ گند زده ب اعصابم اگر اینجوری باشه من کمتر حرص میخورم 

وای از اون فیلماشت ک خود ازاری دیدنش ولی نمیتونی نبینی

واقعا بهش داد؟ شوهرمم گفت بردش خونشون و فلان ... پ چرا من ندیدم ؛ کدوم سکانسش بود

بابا اونجا ک بارون اومد دختره حالش بد شد بردش خونشون تاریک بود جواد عزتی رفت تو اون موقع صداشو ضبط کرد 

یعنی همیشه مردا از طریق زنا ب فنا میرن 

اصلا من نخوندم واقعیتشو ک اسپویل نشه این رها رو اگر خودشون اضافه کردن خ گند زده ب اعصابم اگر اینجوری ...

منکه همش میرم پرونده قتل ها رو میخونم سرگرمی منه . ساخت این فیلم ها بیشتر هیجان داره . رکورد بیشترین بازدید هم داشت سریال وحشی 

اخه هم بر اساس واقعیت هم خیلی واقعی بازی کردن😥😄

ای بابا اگر داستانش واقعیه پس نقش اصلی چقدر خل بود صدا رو گردن گرفت چون وسیله ای برای اثبات فایل صوتی وجود نداره از نظر قضایی فایل صوتی پذیرفته نیست و مدرک محسوب نمیشه مگر اینکه متهم گردن بگیره و اعتراف کنه تازه میتونه فیلم بازی کنه و خود وکیل رو متهم کنه چون پیشش اعتراف کرد که خودشم قاتله

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

منکه همش میرم پرونده قتل ها رو میخونم سرگرمی منه . ساخت این فیلم ها بیشتر هیجان داره . رکورد بیشترین ...

وای چ سرگرمی بدی من ب عشق هومن سیدی و جواد عزتی دیدم فیلمو الانم الوده شدم نمیتونم نبینم اخه یکی نیست ب جواد عزتی بگه لعنتی نمیخواد انقدر واقعی بازی کنی عوضی اعصابمونو ریختی بهم😅

خب شاهد داشته و همه چیز بر علیهش بود اون یه تیکه پنچریه

نه روی بدن بچه ها اثاری از جرم نبود یعنی بر اثر پریدن از ماشین در حال حرکت فوت کردن تا حالا انکار کرده بود نباید بعدشم قبول میکرد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*