2777
2789
عنوان

سریال وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 53 پست
وای چ سرگرمی بدی من ب عشق هومن سیدی و جواد عزتی دیدم فیلمو الانم الوده شدم نمیتونم نبینم اخه یکی نیس ...

اره عالی بود تو این فیلم جواد عزتی.  واقعا نشون داد چقد پخته شده تو بازیگری .الان بهترین بازیگر ایرانه با اختلاف 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها پنج روز پیش شهرما یکی رو اعدام کردن این ظاهرا با زنش مشکل داشت تو جاده ماشین رو میکوبه به کوه بعد ماشین رو همراه همسرش اتش میزنه اما ازش میفهمند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من داشتم دیونه میشدم از غصه اش تا اینکه فهمیدم اشرف واقعی خیلی اراذل بوده سارق و چاقوکش و خلافکار تیر بوده از قبل این حادثه اینقدرا هم مظلوم نبوده...توفیلم خیلی تغییر دادن ..یکم اعصابم آرومتر شده 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
من داشتم دیونه میشدم از غصه اش تا اینکه فهمیدم اشرف واقعی خیلی اراذل بوده سارق و چاقوکش و خلافکار تی ...

جدی وای خوبه گفتی خدااا خیرت بده اونجا ک میگه من ب کی ظلم کردم داغون شدم

جدی وای خوبه گفتی خدااا خیرت بده اونجا ک میگه من ب کی ظلم کردم داغون شدم

آره بابا داشتم دق میکردم براش اونقدر رفتم ازش خوندم و پی اش روگرفتم تا فهمیدم شخصیت سالمی هم نداشته..کم و زیاد کردن و همه چی رو نشون ندادن ...تقصیر جواد عزتی بود قشنگ بازی کرده خخخخ: )

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹