2777
2789
عنوان

بیاین ناخونای اوجلم رو ببینید😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 36 پست
سلام لطفا با ناخنات چشمای اکسمو در بیار🤣💕

🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خدایی این چیه 🥴هم بد رنگ هم بد طرح هم بد کار کردهالبته ببخشیدا🙈😑

🤣🤣🤣🤣

رنگش رو خودم انتخاب کردم 

داره یاد میگیره🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گفتیاگه می شه چش رل منم دربیار دلم خنک بشه بخدا پرووو هستن

🤣🤣🤣🤣غیر رل ،شوهر ها رو هم باید چشاشونو دربیارم همشون از دم بدرد نخور و پررو هستن

ببین ۱ هفته دیونم کردهقبلا اینطوری نبود ۱ هفته اینطوری شدگیر داده بهم خیانت کردییه شل گفت می خوابم گ ...

اجی من درکت میکنم که دوسش داری و نمیتونی رهاش کنی چون خودمم دارم تجربه میکنم این دوست داشتن غیر منطقی رو ولیییی ولییی ادمی که سر انلاین شدن اونم تو رابطه دوستی بهت گیر میده و انگ خیانت میزنه بهت قطعا تو باهاش اینده راحتی نمیتونی داشته باشی

ببین ۱ هفته دیونم کردهقبلا اینطوری نبود ۱ هفته اینطوری شدگیر داده بهم خیانت کردییه شل گفت می خوابم گ ...

بعدشم بنظر من دنبال ثابت کردن پاک بودنت به این آدم نباش و اگر ممکنه روی خودت و قلبت کار کن تا دیگه بهش احساسی نداشته باشی و اصلا سمت ازدواج باهاش نری و رابطه رو تموم کنی

اجی من درکت میکنم که دوسش داری و نمیتونی رهاش کنی چون خودمم دارم تجربه میکنم این دوست داشتن غیر منطق ...

می دونم 

ببین اعصابم خورده ۱ هفته

تو رابطه باید اعتماد باشه

نه اینکه من هزار آیه بیارم که من کاری نکردم

بدبختی اینه مامانم چند روزه می پرسه چی شد چیکارمی کنه

خواهرم دست گلی که خرید بود رو دید

همه چی رو فهمید

قرار بوده بعد اربعین بیان خواستگاری

بخدا همه اعصاب خوردی ها به کنار 

این که اگه نیاد با همه اصرار هایی که من به مامانم کردم پسر خوبی هس 

آبروم می ره بخدا

بعدشم بنظر من دنبال ثابت کردن پاک بودنت به این آدم نباش و اگر ممکنه روی خودت و قلبت کار کن تا دیگه ب ...

دیشب آخرین حرفم بهش گفت

دیگه نه کاری بهت دارم نه چیزی فقط یه چیزی بدون

یه روزی از تمام حرفات خیلی پشیمون می شی

ولی دیگه اون روز دستت بهم نمی رسه

چون امروز باحرفات 😔ولش کن

می دونم ببین اعصابم خورده ۱ هفتهتو رابطه باید اعتماد باشهنه اینکه من هزار آیه بیارم که من کاری نکردم ...

تا اربعین که فرصت هست سعی کن یکم بیشتر بسنجیش اگر قراره اینطوری رفتار کنه که زندگیت جهنم میشه اومدیم یه روز دلت گرفت خواستی تنهایی بری یه دور بخوری یکم دیر بیای خونه هزار تا انگ میزنه بهت خوب خوب فکراتو بکن اصلا به اینکه ابروت جلو خانواده بره هم فکر نکننن چون بلاخره یادسون میره ولی اگر وارد اون زندگی شدی ممکنه همیشه عذاب بکشی 

دیشب آخرین حرفم بهش گفتدیگه نه کاری بهت دارم نه چیزی فقط یه چیزی بدونیه روزی از تمام حرفات خیلی پشیم ...

خوب کاری کردی اصلا هم کوتاه نیا مگه اینکه ازت معذرت خواهی کنه اصلا خودتو نباز و محکم جوابشو بده عزیزدلم 

تا اربعین که فرصت هست سعی کن یکم بیشتر بسنجیش اگر قراره اینطوری رفتار کنه که زندگیت جهنم میشه اومدیم ...

بخدا شانس ندارم

یه آدم درست نمی یاد سمتم هرچی روانی میاد سمت من

خوب کاری کردی اصلا هم کوتاه نیا مگه اینکه ازت معذرت خواهی کنه اصلا خودتو نباز و محکم جوابشو بده عزیز ...

نه دیگه بسه هرچی کوتاه اومدم توضیح دادم

تقصیرخودم هس که انقدر اگه کوتاه نیومده بودم

آنقدر پرو نشده بود

بخدا شانس ندارمیه آدم درست نمی یاد سمتم هرچی روانی میاد سمت من

اگر این رابطه به سر انجام نرسید یه مدت زیادی کسی رو نزار بیاد نزدیک رو خودت ارامشت رو همه چیت کار کن تا اگر ادم بدرد نخوری هم اومد اینجوری ناراحت نباشی