2777
2789
عنوان

بیاین ناخونای اوجلم رو ببینید😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 36 پست
نه دیگه بسه هرچی کوتاه اومدم توضیح دادمتقصیرخودم هس که انقدر اگه کوتاه نیومده بودمآنقدر پرو نشده بود

دقیقا

من خودمم هبچ وقت اونقدر زبون دفاع کردن از خودمو نداشتم و همین باعث شد یه سری آدما فکر کنن هر چی بخوان میتونن بگن 

از خودت دقاع کن خقتو بگیر و برای اینکه ۷ صبح بخاطر تهمت الکی ناراحتی باسنشو پاره کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقامن خودمم هبچ وقت اونقدر زبون دفاع کردن از خودمو نداشتم و همین باعث شد یه سری آدما فکر کنن هر چی ...

اگه قرار باشه کسی به غلط کردن بیفته اونه

چون من کاری نکردم

اگه واقعا بخواد منو باید بخاطر تمام حرفاش معذرت خواهی کنه

مرسی بابات حرفات خواهری  

اگه قرار باشه کسی به غلط کردن بیفته اونهچون من کاری نکردماگه واقعا بخواد منو باید بخاطر تمام حرفاش م ...

موافقم با یه عذر خواهی ساده هم نبخش

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم یکم سبک تر شده باشی💕

سلیقت کمرمو شکست😒😂

🤣🤣🤣🤣

خدایی سلیقه ندارم

هر چی میخوام بخرم التماس دخترا رو میکنم باهام بیان🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹