2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها علاقه به درس خوندن ندارن ،بعضی ها تواناییشو ، یه عده هم مشغله ذهنی و مشکلات خودشونو دارن 

نمیشه گفت حتما به خاطر تنبلیشونه 

بنظرم سعی کنید آروم باشید و رفتار تندی باهاشون نداشته باشید 

اونا خودشون الان ناراحت هستن از این بابت

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه کنکوری وقتی نتیجه نمیگیره حالا به هر دلیلی حتی تنبلی وقتی نتیجه رو میبینه خودش از درون داره نابوووود میشه زخم زبون نزنید بهش بذارید امشب صبح شه بعد هر چی خواستید باهاش صحبت کنید

باهاش خوب برخورد میکنم 

بله درستشم همینم

باهاش دوستانه رفتار میکنم تا علت تنبلیشو بدونم شاید افسردس از درون 

یا دلایل دیگه

و کنکور همه چیز نیست 

سلامت و علاقه بچم برام مهم تره 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

دقیقا حالا چی سال دهم رو ریاضی خوند کلی هزینه غیر انتفاعی دادم بعد یازدهم رو انسانی خوند الان هم کل ...

اولش هدفشو ازش بپرسید

بگید چه رشته ای مدنظرشه اخرش دقیقا چی میخواد بشه

بعضیا واقعا زیر بار فشارن و چیزی میخونن یا انجام میدن که دوسش ندارن

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️