2777
2789
عنوان

ما یه خونه داریم

101 بازدید | 10 پست

تو یکی از  شهرهای که نمیگم کدوم شهر چون ممکنه شناسایی شم.پدر و مادرم اصالتشون واسه اون شهرِ. تو اون شهر با هم ازدواج کردند و سه سال تو اون شهر زندگی کردند و بعدش اومدن توی این شهر فعلی.من هیچوقت تو شهر پدر و مادریم زندگی نکرده.پدرم ۳۰ سال پیش اینجا کار می‌کرد و پول چمع کرد و داد به یکی از اقواممون تو اون شهر یه زمین کوچیک خرید بعد پدرم هر ماه پولاش رو جمع می‌کرد می‌داد به اون اقوام ،اونم زمین رو ساخت داد اجاره پولش رو می‌گرفت نگه می‌داشت و هر چند ماه پدرم می‌رفت ازش می‌گرفت.خلاصه میخوام بگم طی این سی سال ما تو این شهر فعلی خونه خریدم و موندگار شدیم.اون خونه کوچیک هم که  تو یه شهر دیگه داشتیم این همه مستاجر اومد و رفت ولی من یک بار هم تو این سی سال اون خونه رو ندیدم‌.مادرم هم فقط یک بار خونه رو دیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب

ادامه نداشت.منظورم اینه که من یک بار هم تو این سی سال خونه رو ندیدم داخلش چجوری.فقط پارسال با یکی از اقوام که خونه رو دادیم به اون که برامون اجاره بده رفتیم تا دَم در خونه که مستاجر نبود که برم داخلش رو ببینم