2777
2789

مادرشوهر من از اول عروسی هرکار برادر شوهرم میکرد تخقیرم میکرد اینم می‌خندید یا مثلا ما باهم می‌رفتیم بیرون زنگ میزد گله میکرد یا زنگ میزد به مامانم می‌گفت دخترت نمیاد کارای کشاورزی من و بکنه دخترت ۲۵ سالشه بچه که نیست و ... از این حرف ها خلاصه من از همون اول عروسی سر کاراش ازش کینه گرفتم حالا بماند که چون من شاغل بودم کاراش رو نمیرفتم کلا منو گذاشت کنار با عروس ها و دخترای دیگه اش میرفت مسافرت به منم نمی‌گفت بماند انتظار هم داشت من و شوهرم هرجا میریم بهش بگیم و ببریمش حالا مریض شده جاریم میبرتش دکتر شوهرم اون شب دیر اومد رفته بود خونه مامانش ساعت یازده شب اومد میگه بابام نبود وایستادم بیاد میگم مگه ما آدم نیستیم ما هم تا این وقت شب تنها بودیم خلاصه دعوا افتاد بعد دو روز آشتی کردیم باز الان دیر اومده میگه تو چرا به مامان من زنگ نمیزنه 

خودتو درگیر رابطه شوهرت با مادرش نکن چون بده تو میشی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عروسش بردنش دکتر تو هیچ کاری برای مامانم نمیکنی در حالی که من عمل کردم دو هفته خونه مامانم مادرشوهرش یک زنگ به من نزد حالم بپرسه هیچوقت زنگ نمیزنه الان هم شوهرم تا یازده و نیم اونجا بوده میگه لازم باشم شبم می‌خوابم تو رو تنها میذارم مادرمه منم میگم نمیگم نرو برو همون رو زودتر از مغازه برو تا ده و نیم خونه باشی ولی اصلا انگار نه انگار 

حالا اول که مادرش مریضه وظیفشه بمونه پیشش 

بعد روچ حسابی گفتی ما مگه آدم نیستیم چرا دیراومدی درک میکنی مادرش مریضه نخوادم شما باید بفرستیش وظیفه فرزندی بجا بیاره 

اونوقت اومدیم خدای نکرده مادرش سرش گذاش زمین میبخشی خودتو 

میخواستی بیاد چکار کنه برات حالا ی شب یا ده شب دیرتر بیاداونم کنار مادر مریضش بوده 

کاری بااختلافاتتون ندارم 

درست میگه بایداحوال مادرهمسرت وبه احترام همسرت بگیری

شما ساده همه چیو رک میگی مادرش زرنگه ، فردا بگو بیا ما رو هم ببر ی سر به مادرت بزنیم با ی تیر دو نشونه میزنی هم دیگه گلگیر نمیکنه هم پیش خودت نمیتونه شوهرتون پر کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40