2777
2789
عنوان

امروز توبحث کودک همسری از ته دلم ی سری کاربر رو نفرین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 84 پست

اسمشون روشونه دیگه کودک همسر توقع نداشته باش بر اساس منطق و فهم بالا جواب بدن 

منم روزی صدتا اعلان میاد بازمیکنم چرتو پرت فقط جواب نده همین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بعضیا تو زندگی چیزی نشدن

گفتن لااقل بزار عروس شیم😆😂

صرفا جهت خنده بر لبان شما ... قصد توهین و بی احترامی به هیچکس رو ندارم چون خودمم عروس شدم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاحسین مگه ۱۲ ساله میدونه رابطه چیه همه جا حرفش دراومده 😳مگه پریود میشه مگه سینه داره اصلا به بلوغ ...

ولی یکی از همکلاسیای منم ۱۳ سالگی ازدواج کرد 

یه روز نیومد مدرسه فرداش اومد گفت بودم گروه خون بعد ماها باور نکردیم گفتیم اگه راست میگی دستتو نشون بده😂😂

چند روز بعدش عقد کرد و دیگه کلا ترک تحصیل کرد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نزدیک روستای ما یه دختر دوازده ساله با یه پیرمرد شصت ساله فرارکرد درسته اون پیرمرد مریض جنسی بود به ...

چقدر چندش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چقدر هم بد دهن وفحاش هستند

دیگه متاسفانه خانواده نرمال نداشتن ک

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اینجا نباید دنبال ثابت کردن حرفا و اعتقاداتمون باشیم اصلا نیازی نیست. با یه سری آدمی که نمیبینمیشون ...

نه بابا من فقط نظرمو گفتم

انتقادم ب این بود ک چرا تو همه چی همش میگن خانواده مقصره 

بابا این دوستم ک گفتم مورد دومی، خواهربزرگش دکتر شد و توی ۲۸ سالگی ازدواج کرد!!   خب خانواده جفتشون یکی بوده دیگه!

پس نمیشه گفت خانواده ۱۰۰درصد مواقع مقصره

فقط حرفم این بود

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم مامانم خاله اون دختر میشه!!!!ب خواهرش این حرفو زد ! فک نمیکرد دخترخالم انقد بی‌ادبانه واکنش ن ...

منم به خواهر زادم گفتم زوده شوهر نکن،گفت دوستش دارم خیلی محترمانه اصلأ به من بی احترامی نکرد،اون تربیتش مشکل داشته

راستش حوصله نداشتم تا آخرش بخونم 

ولی در کل من الان 19 سالمه دوست دارم ازدواج کنم

بخاطر عقایدم نمیتونم با پسری دوست شم یا در خارج از چارچوب ازدواج رابطه ای داشته باشم 

اما از چند سال پیش داشتم منفجر میشدم 

خب تکلیف من چیه ؟

چقد کنترل کنم؟

میدونین چقدر سخته ؟

درک میکنین ؟

🍉

عزیزم مامانم خاله اون دختر میشه!!!!ب خواهرش این حرفو زد ! فک نمیکرد دخترخالم انقد بی‌ادبانه واکنش ن ...

منم به خواهر زادم گفتم زوده شوهر نکن،گفت دوستش دارم خیلی محترمانه اصلأ به من بی احترامی نکرد،اون تربیتش مشکل داشته

تهدید ب فرار ؟من خودِ فرار هم دیدم توی ۱۵ سالگیخانواده عاصی میشه مجبور میشه اجازه ازدواج رو بدهمنظو ...

دقیقا گاهی خانواده ها به دلیل خواسته و پافشاری دخترشون، از ترس اینکه اتفاق بدی بیفته مجبور میشن با ازدواج زودهنگام فرزندشون موافقت کنن. ولی بخدا اشتباه میکنن، بشینن توی خونه ی بابا از زندگی لذت ببرن، آخرشم زمان ازدواجشون میرسه بهرحال

کج کلاه خان یارمه
تو این وضعیت همباید پدر و مادر تا اونجایی که می تونن از اردواج دختر کم سن جلوگیری کننخواهر بزرگم تو ...

آره خانواده باید تمام تلاشش رو بکنه

ولی تا یه جایی میتونه..

من بهترین دوستم رو در اثر خودکشی‌ش از دست دادم😭

میدونی چرا؟  ازدواج میخاست با کسی ک عاشقش بود

باهاش فرار کرد..  گفتن برگرد میذاریم ازدواج کنین

وقتی برگشت زندانیش کردن توخونه..  اونم خودشو دار زد😭

بعدا مامانش میگف کاش میذاشتیم ازدواج کنه..  نهایتا شوهرش بد بود طلاقشو میگرفتیم حداقل زنده بود و از دستش نمیدادیم...

خواهر شما هم چون زندگیش بد شده اینو میگه

اگ نه اونموقه قطعا کسی نمیتونسته منصرفش کنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

به نظر من اینکه دختر خودش خواست و اجبارش نکردیم بهانه‌ست تا حدی، اگر دختر نوجوان بگه الا و بلا باید ...

بخاطر مواردی که گفتین مخالفت باهاش آبرو خانواده نمیره یا حتی انگشت نما نمیشن 

ولی چه خانواده هایی که بخاطر فرار یا حتی بارداری دختر مجرد مجبور به کوچ از محل زندگی و تغییر شغل شدن، ازدواج دختر های کوچیک ترشون به بن بست خورده من حتی خودکشی و مرگ خواهر متاهل بزرگتر دیدم به حدی بهش تعنه کار خواهرش رو زدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینجا انواع آدما با انواع تربیتا هستن که گاهی اگه یکیشونو از نزدیک ببینیم چنان فرار کنیم که کلامونم ...

بله متاسفانه دقیقا همینطوره