2777
2789
عنوان

امروز توبحث کودک همسری از ته دلم ی سری کاربر رو نفرین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 84 پست
درسته که یه سری دخترهای نوجوان خودشون میخوان، ولی همون هم تا حد زیادی برمیگرده به تربیت و فرهنگ خانو ...

عزیزم من این حرفت رو کاملا قبول دارم

اما اینم نمیشه کتمان کرد ک بضی دخترها بشدت گرم مزاجن.

خب من خودم توی این سن ب این نتیجه رسیدم ک احتمالا از سرد گذشته  خودِ کافورم 🤣

اما بضی دخترا واقعا تحت فشارن  خب شاید راهی ندارن جز ازدواج 

اینم مقصرش خانواده‌س ینی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تو این وضعیت همباید پدر و مادر تا اونجایی که می تونن از اردواج دختر کم سن جلوگیری کننخواهر بزرگم تو ...

به نظر من اینکه دختر خودش خواست و اجبارش نکردیم بهانه‌ست تا حدی، اگر دختر نوجوان بگه الا و بلا باید برم فلان شهر یا کشور زندگی کنم، باید بذارین رانندگی کنم، باید مثلا تا ۲ شب بیرون باشم، این خانواده‌ها میذارن؟ کارکرد خانواده چیه پس، اینکه بچه رو راهنمایی کنه و مراقبش باشه

اکثر این خانواده‌ها که بچه‌شون کودک همسر میشه، حتی رشته تحصیلی و نوع پوشش بچه رو خودشون انتخاب میکنن، بعد به مسئله ازدواج که میرسه دیدشون باز میشه و میگن چون خودش میخواد اوکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم مهم نباشه براتون اینجا همه جور ادمی هست بعضیام ناراحتی هاشون را اینجا تخلیه میکنن

آره این برام ثابت شده

اکثریت سطح سواد و آگاهی بشدت ضعیفی دارن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نزدیک روستای ما یه دختر دوازده ساله با یه پیرمرد شصت ساله فرارکرد درسته اون پیرمرد مریض جنسی بود به نظرم ولی دختره هم فرار کرد رابطه داشت همه جا حرفش پیچید دیگه پدرش رفت اجازه عقد داد،دختره الان بیست سالشه چنان با عشق از شوهر پیرش حرف میزنه که

با کلیت صحبتت موافقم که الان دیگه در نود درصد مواقع دخترا با خاواست خودشون ازدواج میکننن و خانواده د ...

عزیزم مامانم خاله اون دختر میشه!!!!

ب خواهرش این حرفو زد !  فک نمیکرد دخترخالم انقد بی‌ادبانه واکنش نشون بده!

نزدیک روستای ما یه دختر دوازده ساله با یه پیرمرد شصت ساله فرارکرد درسته اون پیرمرد مریض جنسی بود به ...

😳😳😳😳😳خدایی ؟؟؟؟

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
قربونت امیدوارم مفید بوده باشه

برای امضات دعا کردم عزیزم

انشالله هر مشکلی داری حل بشه

عزیزم من این حرفت رو کاملا قبول دارماما اینم نمیشه کتمان کرد ک بضی دخترها بشدت گرم مزاجن.خب من خودم ...

حقیقتا به نظر من گرم مزاج بودن دلیل کافی‌ای نیست برای ازدواج، سالها زندگی مشترک به پشتوانه محکم‌تری از رابطه جنسی نیاز داره، ولی اونی که توی این سن ازدواج میکنه به ایم چیزها توجه نمیکنه، نهایت افق دیدش همون رابطه‌ست

برای امضات دعا کردم عزیزمانشالله هر مشکلی داری حل بشه

انشاالله خدا از دهن مبارک و دل پاکت بشنوه🩷انشاالله هر ارزویی داری بهش برسی ممنون

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نزدیک روستای ما یه دختر دوازده ساله با یه پیرمرد شصت ساله فرارکرد درسته اون پیرمرد مریض جنسی بود به ...

یاحسین مگه ۱۲ ساله میدونه رابطه چیه  همه جا حرفش دراومده 😳

مگه پریود میشه مگه سینه داره اصلا به بلوغ رسیده

😳😳😳😳😳خدایی ؟؟؟؟

آره به خدا،مامانم نشونم داد شوهرش پیر شلخته ،خودش بچه سال ،بچه کوچیک هم بغلش بود،مرده عروس داماد ونوه هم داشته رفته بوده خونه بابای دختره اونجا دیده بار اول قرار گذاشته،رفته برای بار دوم دختره رو برده

من هم دختر ساده ای بودم مثل همین نوجوون که درو کوبید. 

ناراحت نباش، وقتی بزرگ شد احتمال زیاد همین خانم از خودش و ازدواج سن پایینس متنفر میشه.

اگر من خود ۱۷ سالم رو الان ملاقات میکردم، حسابی کتکش میزدم. ۱۷ سالگی ازدواج کردم و از خودم متنفرم؛ از اون آدم عقب مانده که بودم بیزارم. 

درصدش بالاست که پشیمون بشه و آمار این رو نشون میده. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اینجا اکثرا سن پایین هستن از تاپیک هایی که تو فصل امتحانات زده شد باید متوجه شده باشیولی منم دیدم یک ...

آره عزیزم  انگار ۶۰ درصد سایت محصلن

دقیقا همین مورد منم کنکوری بود

منم منظورم همین موارد بود

اگ نه ازدواج بنظرم بالای ۲۵ سال باید باشه

ولی مگه قراره همه طبق نظر ما زندگی کنن آخه!

خدا نکنه ی دختری توی اون سن مثلا عاشق بشه🤣

دیگه مگه میشه جلوشو گرفت