2777
2789

اخه من الان چندساله ارزو دارم برم مشهد یا کربلا شب و روز دعا میکنم ولی یکی از اقواممون هرموقع که بخواد میره

چون پولداره یعنی چون پول نداریم طلبیده نمیشیم

این دیگه چه سریه خدایا

من چله گرفتم ک امسال محرم قسمتم شه برم که میدونمم اخر نمیرم

بعد اون بلند شد رفت خیلییی راحت

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته امام باید بخواد ولی وقتی از ته دلت بخوای راهی میشی ربطی ب پول نداری 

من چندسال پول و پاسپورتم داشتم ولی قسمت نمیشد سه ماه موند پاسپورتم وقتش تموم شد رفتم 

تکیه کن ب امام حسین میری 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

اره بنظرم.. پارسال پولش هم بود ولی هرکاری میکردیم نمیشد بریم اصلا شرایط نمیشد.. چندین ماه نشد 

تا ی بار شهادتش خیلی گریه کردم روز بعدش شب داشتم ساکمو جمع میکردم بدون خانواده رفتم بطور معجزه اسایی

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

نه این واقعیت نداره

عموی من ارث همه رو بالا کشیده 

بیشتر عمه هام تو بدبختی زندگی میکنن

ولی خودشو زنش همه جا میرن کربلا مشهد 

اینارو دیدم فهمید مال یتیم میخورن ولی میتونن بره پس ربطی به طلب نداره

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

دروغه 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

عزیزم برات زیارت کربلا و مشهدو مینویسن 

خوشبحالت اینقد مشتاقی برای رفتن 

نگران نباش خواهرم پارسال چله زیارت عاشورا گرفت برای کربلا رفتن 

روز اول چله مشهد بود روز ختم چله کربلا در کمال ناباوری

خییییلی خیلی التماس دعاااا 

نه به نظرم هرکس پول دار تر باشه واعتقاد هم داشته باشه میره دیگه

خیلی از پولدارا رنگ کربلارو هم نمیبینن 

ب پول نیس ب دله 

مامان من همیشه دستش خالی بود ولی هفت هشت بار رفت کربلا 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

نه عزیزم همش پوله تو پول داشته باشی همه جا میتونی بری اراده کنی

من سال آخری که رفتم سال ۱۴۰۰بود و خسته بودم نمی‌دونم چم بود یهو تو حرم گفتم پنج سال ن طلب ...باور کن سه بار بلیط گرفتم اما مریض شدم خودم یابچم یا همسرم که نشده بریم منم اوایل فکرمیکردمهمه چی پوله