2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری گوجه و تخم مرغ آبپز با هم می خوری😓😓😓

از روی تنبلی شوهرم دوست داره اماخودم نه مامانمم زنگ زد چقدر بهم خرف زد😞

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
آبگوشت و چه جوری درست کنم؟؟

من که هنوز گوشتم تو زودپزه...بعدش پیاز سرخ میکنم با گوشت تفت میدم رب میزنم ادویه ..بعدش نخودو سیب زمینی آبم میریزم توش یه ساعت ونیم دوساعتم باهم میپزن..خیلی جاافتاده میشه...ولی بعدش نمیتونی چشماتو باز نگه داری یکی دوساعت باید بخوابی...به به

الان دوهفته س بدنیا اومده تا ده روز کمک داشتم دیگه رفتن.😥

من تاچهل روز میرم خونه مامان اینا..بعدشم برگردم خونه یکیو میارم تا سه چهارماه که نینی بزرگ شع یذره

من عاشق شوهرمو نینیمم...
من تاچهل روز میرم خونه مامان اینا..بعدشم برگردم خونه یکیو میارم تا سه چهارماه که نینی بزرگ شع یذره

من سر بچه اولم هم ۹روز کمک داشتم دیگه خودم گفتم برید .چهل روز خیلیه که😉 .

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
آبگوشت و چه جوری درست کنم؟؟

گوشت گوسفندی با دنبه واستخوان میشوری نخودهم برای دونفریه پیاله ازشب قبل خیس میکنی یه پیاز سالم نمک و اندکی زردچوبه و اب هم میریزی به اندازه هرنفریه کاسه سرخالی ابگوشت خوری اب بریز ۲تام اضافه .و بزارتو زود پز بعداز۱ونیم ساعت درشو بازکن یه سیب زمینی  سالم و باپوست بنداز داخلش بادویا سه تاگوجه و مجدد ببندش تانیم ساعت 

و ازاین ظرف رب و سرخ کن بهش نمک زردچوبه و پودرلیموعمانی ونعناع خشک بزن  ودنبه هارو دربیار و بکوب داخل رب یه پیاز ریز خام هم رنده کن رودنبه ها تاعطرش دربیاد و چندتانخود هم بکوب باهاش وسیب زمینی توپوست بگیر نصف اونم بکوب داخل رب و دنبه. و اون گوجه  های پخته روهم ازصافی ردکن پوست وایناشو بگیرو بقیه شو بارب و دنبه و اینامخلوط کن بریزتو ابگوشتت و دیگه زیرشوکم کن بزار دوساعت بپزه اروم جابیوفته

گوشت گوسفندی با دنبه واستخوان میشوری نخودهم برای دونفریه پیاله ازشب قبل خیس میکنی یه پیاز سالم نمک و ...

به به عجب دستور پخت عالییی .همسر منم اینطوری درست میکنه عالی میشه معلومه کدبانو هستید😘

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
من سر بچه اولم هم ۹روز کمک داشتم دیگه خودم گفتم برید .چهل روز خیلیه که😉 .

اخه شوهرم سرکارمیره گفت تنها نباشم..تابعدش با نینی تنهاباشم حداقل یذره بزرگتر باشه

من عاشق شوهرمو نینیمم...