2777
2789
عنوان

با شوهر بیشعور چه باید کرد

223 بازدید | 18 پست

وقتی بامن قهره پدر و مادرمو بلاک میکنه

دائم از اخلاقای بابام ایراد میگیره

الان بهش میگم به مامانم یه زنگ بزن اینهمه زنگ زده جوابش ندادی

میگه حوصله ندارم

تو دوران عقد هستیم 

دلم میخواد جدا شم

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

بيشعوره ديگ درست نميشه بيشتر فك كن براي ادامه دادن باهاش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تروخدا خواهش میکنم جدا شو

اشتباه منو نکن

بشین قشنگ فکر کن

این مشکلات حل نمیشه بدترم میشه 

نشو مثل من 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خیلی سخته

وقتی قبول کردی باهاش ازدواج کنی چیشو پسندیدی؟ 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خیلی قهر میکنه و حرف حرف خودشه 

وقتی قهره دیگه هیچ ارزش و احترامی واسه هیچکی قائل نیست

حتی منم بلاک میکنه 

فکر نمیکنه شاید من کاری باهاش داشته باشم یا پول لازم داشته باشم

ببین شوهر من به ظاهر خانواده مو خیلی دوست داره 

اما اصلا تلفنی باهاشون در ارتباط نیست ، با اینکه مادر من وقتی مریض میشد بهش زنگ میزد و حالشو میپرسید و ....

چون من به مادرشو خواهرانش زنگ نمیزدم( اونا هم به من زنگ نمیزنن) آقا بهش برمیخورد ، می‌گفت اونا زنگ نمیزنن تو زنگ بزن 

عزیزم الآنم نشستم خونه بابام چون حوصله شو ندارم. از خدامه بره بمیره نبینمش دیگه 

همین الان که عقدی تمامش کن بره ، اشتباه منو امثال منو نکن 

خیلی سختهوقتی قبول کردی باهاش ازدواج کنی چیشو پسندیدی؟

اخلاقای خوبم داره

وقتی حالش خوبه عین پروانه دورم میگرده و قربونم میره

پسر سالم و کاری هست

با خانواده و با حیاست

بعد از قهر عذاب وجدان میگیره

اخلاقای خوبم دارهوقتی حالش خوبه عین پروانه دورم میگرده و قربونم میرهپسر سالم و کاری هستبا خانواده و ...

چه عالی

خوبه که تو ناراحتی خوبیاش یادت نمیره

فعلا زیر یه سقف نرو

وقتی حالش خوبه درباره این موضوع باهاش صحبت کن.

تاحالا دربارش باهاش حرف زدی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بگو بابام هرجوری باشه بابامه برام قابل احترامه اجازه نداری ازش بد بگی

همونطور که به کسی اجاره نمیدم دربارت بد بگه

بگو هر دلخوری بینمون هست بین خودمون باید حل بشه

با جواب دیگرانو ندادن به همه میفهمونی از هم ناراحتیم