2777
2789

چندتا دکتر زنان رفتم برا بارداری هر جا ک میرم تا میرم تو اتاق میگه دراز بکش سونو میگیره برگه ای هم نمیدن از سونو ک بدونم اصلا چی ب چیه اگ بخوام برم ی دکتر دیگه از دوباره سونو مینویسه۷۰۰ هم پول میگیرن واقعا ندارمم هر سری همینقدر بدم چکار کنم شما ک میرید هم اینجوره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله متاسفانه دکون دستگاه باز کردن تازه یه چی میگم کف کنی

من رفتم توی مرکز ناباروری یه دکتر سونو واژینال کرد گفت من دیگه وقت نمیکنم برید زیر نظر خانم دکتر مینو

همین الان برو رفتم گفت دوباره باید سونو بشی گفتم همین الان واژینال شدم گفت باشه من خودم باید ببینم

تو یک ساعت دوبار سونو واژینال شدم

خب چرا هی این دکتر اون دکتر میذی، وقتی پرونده تشکیل میدی دیگه دکتر سونو میگیره خودش میدونه اوضاع از چه قراره  و باید چیکار کنه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چون باردار نمیشم مثلا چک میکنن ولی اگر برگه سونو بدن دفعه بعد نیاز نیست باز بگیرن اخه

دکترتومرتب عوض نکن بگوبرات تشکیل پرونده بده تومطب برگه سونونمیدن بایدبری سونوی بیرون که برگه بدن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بله متاسفانه دکون دستگاه باز کردن تازه یه چی میگم کف کنیمن رفتم توی مرکز ناباروری یه دکتر سونو واژین ...

خیلی بی انصافن تازه بدون اینکه بخوام یا بهم بگه گفت دراز بکش ازم پاپ اسمیر گرفت اونم ۸۰۰ اصلا نمیگن شاید یکی تو کارتش پول نداره بعدم نمونه پاپ رو نداد بهم گفت خودمون میدیم آزمایشگاه ازون ور هم ازمایشگاه باهاشون هماهنگ هر چی گفتم ما بیمه تکمیلی داریم شماهم قرارداد گفت ن پول بدین فاکتور میدم اگ نمونه رو میداد ب خودم میدادم جای دیگه ک حداقل پول ندم ۲۵۰۰ هم حالا باید بدم آزمایشگاه شوهرم گفت اصلا دیگه نرو دکتر