2777
2789
عنوان

میخوان طلاقمون بدن

215 بازدید | 21 پست

خواخرشوهرم چون سنش زیاده هنوزم ازدواج نکرده هروقت منو شوهرمو میبینه تفرقه میندازه هی زنگ میزنه به شوهرم مزاحم دونفره هامون میشه دائم همه جا دنبالمون میاد اخر سرم بهم گفت خیلی خوشبحالته داداشم اومده تورو گرفته هاااا چرا تو باید باهاش خوشبخت باشی من نباشم! چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ..شوهرت باید با خواهرش حدو مرز رو مشخص کنه و محکم بگه مزاحمتون نشه

نمیکنه تاپیک قبلیمم گفتم هیچ مردی دور برش نیس محلش بذاره میگه گناه داره من محبت کنم بهش من همه جا ببرمش من به درددلاش گوش بدم درحالی که هرکی ظرفیتی داره خسته میاد خونه تازه اون زنگ میزنه امروز با کی دعوام شد کی بهم چی گفت انرژی زندگیمونو میگیره

چرا‌عروسش‌نکردن‌خواستگار‌نداره یا‌قبول‌نمیکنن

خاستگاراش خیلی بد بودن اصلا جوری نبود بشه جواب داد بهشون اخلاق خوبی نداره زنانگی ام نداره خیلی وحشیه متاسفدنه همه ش به همه میپره فوش میده تا میان خاستگاریش ردش میکنن خود پسرا

میخوان طلاق مون بدن یعنی چی؟ داره کار به طلاق می کشه؟

یعنی هرکاری میکنن تا جدامون کنن چون دخترشون خوشبخت نشده چشم دیدن خوشبحتی یه دختر دیگه رو ندارن

حاضرن پسرشونم حتی بدبخت کنن

برو حرم امام رضا براش شوهر بخواه بعد نذر کن برای شوهر کردنش اگه تونستی معرفیش کن ازدواج کنه

تنها در صورتی که ازدواج کنه راحت میشی

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگیره بیشتر:)

یعنی هرکاری میکنن تا جدامون کنن چون دخترشون خوشبخت نشده چشم دیدن خوشبحتی یه دختر دیگه رو ندارنحاضرن ...

خدا نگذره ازشون.  اگه بچه نداری نیار فعلا. اگه خواهرش روش نفوذ داره خیلی حواست جمع باشه میتونه هر کاری بکنه 

برو حرم امام رضا براش شوهر بخواه بعد نذر کن برای شوهر کردنش اگه تونستی معرفیش کن ازدواج کنهتنها در ص ...

انقدر بدخلقه که میدونم اگه ازدواج کنه اول دعواشونه تازه میاد به شوهرم هی زنگ میزنه که اینطوری شد اونطوری کرد قهر کردم اتفاقا الان بهتر شوهر داشتنشه😭

خاستگاراش خیلی بد بودن اصلا جوری نبود بشه جواب داد بهشون اخلاق خوبی نداره زنانگی ام نداره خیلی وحشیه ...

اهمیت‌نده‌بهش درحدی که سلام‌واجبه‌بکن‌بقیه‌دیگ‌حرف‌نزن

مهم هم‌نباشه‌برات

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

این دیگه نوبره. اتفاقا باید هوای پسرشون رو داشته باشن چون یکی اینجور شد دومی اینجور نشع

فقط ادعاشون میشه هواشو دارن موقع ناهار برنج دست خورده هاشو مادرشوهرم میده به شوهرم میگه بخور نمونه:/ نهایت محبت کردنش اینه