2777
2789

سلام 

شبتون بخیر 

خانم هایی ک تجربه زندگی مشترک دارند ،میشه لطفا از معیار های مهم انتخاب شریک زندگی که خیلی مهم هست و نمیشه هیچ جوره ازش چشم پوشی کرد ، بهم بگید

چ معیار هایی مهم هست 

چه مواردی تو انتخاب حتما باید لحاظ بشه 

چه مواردی اگر وجود داشت باید رد کرد

ممنون میشم تجربیاتتون  رو خواهرانه در اختیارم قرار بدید

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرزه نبودن خیلی خیلی مهمه زن و مزد بودن هم نداره ادم متاهل باید متعهد باشه بنظرم اولین و مهم ترینش ا ...

نه معتاد 

ن هرزه 

پسر خوب و معقول 

فقط هیج حمایت مالی از خانواده اش نداره و خودش ی تنه داره کار میکنه 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
ادم بددل وشکاک کنسله

دیگه چیا کنسله؟

نه معتاد ن هرزه پسر خوب و معقول فقط هیج حمایت مالی از خانواده اش نداره و خودش ی تنه داره کار میکنه

اگه اخلاقیاتش بهت نزدیکه و تفاهم دارید عالیه

با عرضه و کاری باشه پول هم میاد

اگه اخلاقیاتش بهت نزدیکه و تفاهم دارید عالیهبا عرضه و کاری باشه پول هم میاد

اره کاریه 

فقط چون وضع مالی خانواده اش خوب نیس 

نتونستن اونجور ک باید و شاید حمایتش کنن 

نتونسته خیلی تو زندگی جلو بیوفته 

ولی تو مدت کمی ک با من تونسته خودش جمع و جور کنه