2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست همشووووون

99 بازدید | 13 پست

از خونوادخ همسرم متنفرم خسته شدم همه ی مهمونیاشونو باید برم چون مادرشوهرم نمیخواد یه وقت میزبان ناراحت بشه بقیه عروسا هیجا نمیرن

هرجا مسافرت بخوان برن باید ماهم باشیم میگن بهمون خوش نمیگذره ولی پولشونو ما باید بدیم تو این گرونی خودمون دیگه مسافزت نمیتونیم بریم

دایم پیام میده من پیرم زمینگیرم باید هروز بهم سربزنی درحالی که اصن پیرم نیس شوهرشم اصن بهش محل نمیذاره رفیق بازه همیشه پی رفیق بازی و زنای دیگس اینم تموم محبتی که از شوهرش ندیده رو از پسرش میخواد تا شوهرم توجمع بهم محل میذاره یا محبت میکنه میگه چقدر حال بهم زنین اه اه اما هروقت دعوامون میشه قشنگ میبینم چقققدر خوشحال میشه بیمحلی میکنه بهم میره طرف شوهرم بوسش میکنه!!!!!! یه بار گفت زنم خیلی زحمت میکشه اومد دست منو بوسید مامانش سریع دستشو گرفت جلو دهن شوهرم که بوس کن دست منو منم برات زحمت کشیدم!!! وای هزارتا چیز هست که بگم

عاشق شوهرمم ولی بخاطر مامانش تازه خواهرشم هست از اون نگفتم که چقدر خودشو لوس میکنه برا شوهرم سنش زیاده ازدواجم نتونسته بکنه اخلاقشم حیلی بده شوهرمم بهش محبت میکنه میگه جز من مرد دیگه ایو نداره محبت کنه!!! بخاطر اینا میخوام ازش جدا بشم هرکاری کردم نتونستم رابطشو با خونوادش کم کنم گفت اگه اذیت میشی جدا شو:(((((( نمیخوام شوهرمو دوس دارم ولی این وضع برام فاجعه اس! چیکار کنم:((((

انوقت موقع انتخاب  کجا رو میدی ؟ 

نگو خودش خوبه  که تو همون  خونه بزرگ شده  

نمیدونستی خانواده  مهم تر از پسره؟ تحقیق نکردین 

خانومای جوون ببینین وقتی خواستگار میاد زود هول میشین 

تهش اینه ها 

.

مهم نیستن واقعا 

هرگز قرار نیست جای تورو بگیرن 

مادر جای خودش خواهر جای خودش زن هم جای خودش وقتی خودتون دوتا هستین دستت که سهله مغزسرتم بده ببوسه دعوا هم نکنین حلوشون کا خوشحال بشن 

طلاق برای همچین دلیلی مسخرست بخدا 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انوقت موقع انتخاب کجا رو میدی ؟ نگو خودش خوبه که تو همون خونه بزرگ شده نمیدونستی خانواده مهم تر ...

اخه موقع تحقیق ازکجا بدونم انقدر حسود و بخیلن؟؟؟

باورت میشه از وقتی ازدواج کردیم از این رو عوض شدن

همه ش میگه دختر فلانی میخواستم بگیرم یهو اومدیم تورو گرفتیم:/ درحالی که ما 2سال دوست بودیم خبری نبود دختر فلانی!!! خودش عالیه هزاری فرق داره با خواخرش بااینکه توی یه خونه بزرگ شدن خاهرش به باباش فوش میده این دست همشونو میبوسه! این پول میده بهشون اون پول میگیره خرج عیاشی میکنه

مهم نیستن واقعا هرگز قرار نیست جای تورو بگیرن مادر جای خودش خواهر جای خودش زن هم جای خودش وقتی خودتو ...

خودمون دوتا که هستیم عاشققققق همیم هرچی میگم بریم یه شهر دیگه تموم مشکلاتمون حل میشه نمیاد! بااینکه دوری از خونوادم برای حودمم سخته ولی تا میریم خونشون یا باهم بیرونیم انقدر سعی میکنن بینمون فاصله بندازن که باورم نمیشخ خوشبختی پسرشونو بخوان چون دختروشو کسی نگرفت تلافی بدبختی اونو سرما درمیارن خودخواخرش گفت چرا تو باید خوشبخت باشی با داداش من ولی من نباید باشم:/ بخدا حتی میتونست رابطم برقرار میکرد با شوهرم که از من عقب نیوفاه

متأسفانه زنهایی که از شوهر محبت نمی‌بینن وقتی پسر دار میشن احساس میکنن حالا دیگه مرد زندگیشونو پیدا کردن. وقتی این پسر ازدواج می‌کنه با عروس مثل هوو میبینن. از شوهرت بخواه جلوی مادر قربون صدقه تو نره. حتی به مادر و خواهرش بیشتر محل بده. اونوقت اونا احساس میکنن که از تو عزیزترن. اونوقت دیگه کمتر اذیتت میکنن

تنها راهش اینه ارتباطت کم کنی.

خودت کمتر برو خونه مادرش. خودت مشغول نشون بده. بکو سر کار میرم. دورکاری مثلا. اکه شوهرت پشتت هست . دیگه به بهانه شغل ارتباط خودت کم کن. کم کم عادت کنن. جلو اونا با شوهرت عادی باش حسادت نکنن. اونام رو تو حساسن. ممکنه لجبازی بخان کنن

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

تنها راهش اینه ارتباطت کم کنی.خودت کمتر برو خونه مادرش. خودت مشغول نشون بده. بکو سر کار میرم. دورکار ...

کمتر میرم ولی انقدر فضولن اگه بگم سرکارم میرن تحقیق میکنن! ممنونم سعی میکنم دوری کنم ازشون:((

متأسفانه زنهایی که از شوهر محبت نمی‌بینن وقتی پسر دار میشن احساس میکنن حالا دیگه مرد زندگیشونو پیدا ...

دقیقا همینطوره واقعا عین هوو شدم براش و شوهرم نمیفهمه اینو هرچی میگم جلوشون بهم محبت نکن ناراحت میشه توی خونه هم محبتش کم میشه خب نمیخوام زندگیم داره ازبین میره ولی خونه مامانم اینا تا داداشم زنشو بوس میکنه بخدا که کیف میکنم از عشقشون چرا اونا اینجور نیستن اخه:(((

دقیقا همینطوره واقعا عین هوو شدم براش و شوهرم نمیفهمه اینو هرچی میگم جلوشون بهم محبت نکن ناراحت میشه ...

بدون دعوا و تیکه و طعنه و بدگویی از خونوادش براش توضیح بده حتی لزومی ندارد که بگی مامانت حسودی می‌کنه بگو دل خواهر مجردت میشکنه

بدون دعوا و تیکه و طعنه و بدگویی از خونوادش براش توضیح بده حتی لزومی ندارد که بگی مامانت حسودی می‌کن ...

انقدر گارد داره نسبت به خونوادش که نگو😭😭😭😭 همه چیزمون اخرش به دعوا ختم میشه😭😭 خودش میگه چون دل خواهرم میشکمه باید به اونم به انداره تو محبت کنم خب نمیحوام من شوهرم برای خودمه وقتی خسته س دلگیره منم که ارومش میکنم نمیخوام مشگلات یکی دیگه رو حل کنه من از خودم بگذرم برا اونا

انقدر گارد داره نسبت به خونوادش که نگو😭😭😭😭 همه چیزمون اخرش به دعوا ختم میشه😭😭 خودش میگه چون دل ...

دقیقا برای همین میگم بهش بگو دل خواهرت می‌شکنه. باید کمی صبر کنی اوضاع درست میشه