2777
2789

اگه کسی ۳ماه پریود نشه بعداز ۳ماه دچار لکه بینی بشه واین لکه بینی از 10روز بیشتر بشه تا ادامه دار بشه این خون. خون حیض؟ یا احکام استحاضه رو داره؟

در فقه اسلامی، برای تشخیص اینکه خونی که از زن خارج می‌شود خون حیض است یا استحاضه، باید به شرایط خاصی توجه کرد. حالا در مورد سؤال شما:

وضعیت:

زنی سه ماه پریود نشده و بعد از آن دچار لکه‌بینی یا خونریزی‌ای شده که بیشتر از ۱۰ روز طول کشیده است.

حکم:

در این حالت، طبق نظر اکثر فقها (اعم از شیعه و اهل سنت):

اگر زن در گذشته عادت حیض داشته (مثلاً همیشه ۷ روز در ماه پریود می‌شده)، و الان بعد از ۳ ماه بی‌قاعدگی، دچار خونریزی شده که بیش از ۱۰ روز طول کشیده:

فقط مدت عادت قبلی او (مثلاً ۷ روز) حیض محسوب می‌شود.

بقیه‌ی روزها استحاضه است، یعنی باید احکام استحاضه را رعایت کند (مثل نماز خواندن با شرایط خاص، غسل برای نمازهای روزانه بسته به نوع استحاضه و...).

اگر زن عادت مشخصی نداشته یا تازه به سن بلوغ رسیده باشد:

حداقل ۳ روز و حداکثر ۱۰ روز از این خون، اگر شرایط خون حیض را داشته باشد (رنگ، بوی، قطع و وصل نشدن، سن زن و...) حیض است.

باقی روزها استحاضه خواهد بود.

نکته مهم:

اگر خونریزی کمتر از ۱۰ روز باشد، و شرایط خون حیض را داشته باشد، همه‌ی آن حیض محسوب می‌شود.

اگر بیش از ۱۰ روز طول بکشد، فقط به اندازه‌ی عادت قبلی (یا مقدار متعارف، مثلاً ۶-۷ روز) حیض محسوب می‌شود.

اگر بخوای، می‌تونم طبق نظر مرجع تقلید خاصی (مثلاً امام خمینی، سیستانی، مکارم شیرازی و...) به طور دقیق‌تر هم بررسی کنم. فقط بگو مرجع تقلیدت کیه.

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا ده روز حیض بعد از ده روز استحاضه هست 

ولی باید ببینی پریودای قبلیت بیشتر چند روزه بود مثلا اگه همه پریودیات ۷ روزه بوده باید بنارو بر این بزاری تا ۷ روز حیض از ۷ روز به بعد استحاضه