2777
2789
عنوان

بینی عمل کرده هااااااااا بیاییینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست
الان از غضروف بینی ، نوک بینی میذارن و دیگه افتادگی ایجاد نمیشه ، با دستگاه پیزوسرجری برش میدن و بخی ...

چقد جالب 

ممنون عزیزم ❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اگه پولیپ داری که درست نمیشه اگه انحراف داری درست میشهمن برگردم عقب عمل نمیکنم، خیلی کلافه کننده ست، ...

ممنون عزیزم ❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام یک سال میگذره طبیعی میخاستم خدایی راضیم کیانپارس اهواز بودم تمام🥰

اسم دکترت چی بود عزیزم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
کدوم شهری؟ اره عمل دماغ یه چیز شانسیه

من کرمانم ولی میخوام جایی غیر از اینجا عمل کنم 

دنبال دکتر توی تهران میگردم 

منم تهران عمل کردم تعریف مفرد رو شنیدم سمت مقتدر و جاودانی هم نرو

ممنون عزیزم بابت راهنماییت❤️

مشهدم دکتر احسان خدیوی

رفتی از نزدیک کاراشو دیدی؟ 

اگه وقت داری یکم بیشتر تحقیق کن بگرد که بعد مثل من گرفتار نشی من ۷۰تومن هزینه کردم

الان ترمیم میپرسم بهم ۱۲۰تومن قیمت میدن مجبورم طلا بفروشم ترمیم کنم

رفتی از نزدیک کاراشو دیدی؟ اگه وقت داری یکم بیشتر تحقیق کن بگرد که بعد مثل من گرفتار نشی من ۷۰تومن ه ...

اره راضی بودن تحقیق کردم می‌دونی هرچی بیشتر تحقیق کنم انگار وسواسم بیشتر میشه دماغمم بد نیست میخام بهتر بشه

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

من کرمانم ولی میخوام جایی غیر از اینجا عمل کنم دنبال دکتر توی تهران میگردم

راستین مفرد 

حمیدرضا مفرد

علمداری 

این سه تا عالی هستن تهران شاید بعدا برم پیششون ترمیم 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭