2777
2789
عنوان

دوران عقد

336 بازدید | 54 پست

سلام دوستان یکم طولانی میشه احتمالا ولی خواهش میکنم اگه میشه بخونین

۶ماه نامزد بودم یه ماهه عقد کردم که از نظر خودم زود بوده نمیدونم چرا قبول کردم توی این دوران اوایل همش پیگیرم‌ بود و ابراز علاقه می‌کرد بعدش من بودم که همیشه توی رابطه پیگیر بودم من ابراز علاقه کردم من زنگ میزدم من بودم حتی ی روزم نشد که صبح بخیر و شب بخیر نگم اون هر وقت که دلش خواست قبلا هر سه چهارروز میومد پیشم حالا هر یک هفته اونم بزور

همیشه توی دوران پی ام اس من خیلی احساس ناامیدی و پوچی میکنم و کارم گریست و دوست دارم اون برام تایم بذاره باهام حرف بزنه ابراز علاقه کنه ولی اصلا همچین کاری نمیکنه رفتار یکم پرخاشگری منو که میبینه اونم گارد میگیره بقیشو تو کامنتا میگم ازتون راهنمایی میخوام

برین حضوری باهم پیش سه تا مشاور خانواده هرکدومشوت سه جلسه ،بعدم دوران عقد هستین دوشیزه بودن تون حفظ کنین ک حق حبس از دست ندین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه رفتارای خودت باعث شده که ازت فاصله بگیره. 

یه کم خانم ها فاصله بگیرن و بذارن مرد یه کم جای خالیشو حس کنه،  اصلا بد نمیشه. 🥲

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

توجیهش کن آموزش بده بفهمه اون زمونا چه رفتاری بکنه . اسکل بلد نیست لابد

دیروز حالم خوب نبود چون روز قبلش نبود کلا پیشم فقط ده دقیقه بعد دید حال من بده هیچ کاری نکرد فقط سکوت کرد و سرشو کرد تو گوشی من بدتر حالم بد شد و مامانم که بهم زنگ زد یکم باهاش تند حرف زدم دراومد گفت وقتی ناراحتی نباید دیگرانم‌ ناراحت کنی مگه بهت مدال میدن 

ممکنه رفتارای خودت باعث شده که ازت فاصله بگیره. یه کم خانم ها فاصله بگیرن و بذارن مرد یه کم جای خالی ...

اینی که من میبینم همچین چیزی حس نمیکنه و من دور بشم سریع ی کاری میکنه وقتش پر بشه