2777
2789

دختر 11سالم براش خیلی چیزا جدیدا سوال شده تا حالا فک میکرد بچه ای که به دنیا میاد به خواست خدا و مادر تو دل مادر رشد میکنه الان نمیتونه قبول کنه اینو به من میگه پس چطور خون بچه به باباش هم ربط داره 

بعد ببار جفت گیری دوتا پرنده رو دیده براش سوال پیش اومده 

اومد به من گفت من تو ذهنم خیلی سوال پیش اومده اینکه احتمالا بین زن و اتفاقی میفته که بچه دار میشن پس چطور پرنده ها جفت گیری میکنن میشه به من توضیح بدی 

من واقعا نمیتونم چجوری باز کنم این مساله براش 

هم خجالت می کشم هم میترسم سوالات جزیی تر دیگه بپرسه نمیخوام هم اطلاعات غلط بگم 

شما چجوری این مسایل رو به نوجوانتون توضیح دادین 

اینم بگم گوشی نداره ماهواره هم نداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از سن ۵ سالگی باید ذره ذره به بچه ها یه چیزایی رو بگی دیگه توی ۱۱ سالگی واقعا دوستاشون می‌دونن خیلی چیزها رو و از اونا میشنون و این خیلی بده

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خیلی سخته منم توانایی گفتنش ندارم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

به نظرم بهتره یه جوابی که مناسب سن و سالش باشه بدی چون الان اکثر بچه‌ها زود این مسائل رو متوجه میشن و از خودت یه جواب مناسب بشنوه بهتر از اینه که از مدرسه و بقیه هر حرفی رو بشنوه از ابتدا یه جور دیگه براش جا بیوفته شنیدنش به‌هرحال میشنوه ولی حس میکنم بهتر باشه به عنوان اولین چیزهایی که میشنوه جواب‌هایی مناسب سنش باشه

حالا اینکه این جواب مناسب چی باید باشه رو نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مدرسه ک میره گلم الان بجه از همه چی سر میارن

بله اون اوایل یکی از بچه ها چیزایی  گفته بود اومد بهم گفت منم گفتم این حرفا برا سن شماها نیست  دوستت گوشی داره می ره تو سایتهای آدم بزرگا یه چیزایی که مناسب سنش نیست و بیشتر غیر اخلاقی می بینه و میاد میگه به شماو با اون دوستش قطع ارتباط کرد 

روانشناسا می گن به بچه های حتی خیلی کوچیکتر هم واقعیت رو بگین. ولی منم نمی دونم که بچه بعدش کنجکاو نمی شه؟ نمی خواد تجربه کنه؟ اصلا بچه ی کوچیک توانایی هضم همچین چیزی رو داره؟🤔

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم از سن ۵ سالگی باید ذره ذره به بچه ها یه چیزایی رو بگی دیگه توی ۱۱ سالگی واقعا دوستاشون می‌دونن ...

من در مورد پریود کامل بهش توضیح دادم دو سال پیش ولی خب مسایل جنسی رو نمیدونم چجوری بگم

عزیزم بگو بهش الان این مسائل درکش برای شما زوده بزرگتر که شدی متوجه میشی بگو مثل رانندگی کردن که مخص ...

متاسفانه بچه های الان وقتی یک سوال براشون پیش میاد خیلی اصرار می کنم برای دونستنش 

الان بگیم این مسایل مخصوص بزرگترهاست ،اصرار پشت اصرار که بگو 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
متاسفانه بچه های الان وقتی یک سوال براشون پیش میاد خیلی اصرار می کنم برای دونستنش الان بگیم این مسای ...

دقیقا ذهن فعال و کنجکاوی دارن ولی خب با مثالهایی که مربوط به بزرگا هست و بچه ها نباید انجام بدن باید قانعشون کرد چون تو سنی نیستن که بشه شفاف و واضح توضیح بدیم بهشون