2777
2789
عنوان

اونهایی که بچه نوجوان دارن بیان سوالات جنسی نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در مورد پریود کامل بهش توضیح دادم دو سال پیش ولی خب مسایل جنسی رو نمیدونم چجوری بگم

خیلی خوبه .

ببین از گرده افشانی گیاهان شروع کن . بعد برو سراغ حیوانات.

اول تفاوت آلت تناسلی نر و ماده توضیح میدی بعد میگی که اینجوری که طی فرایندی بنام جفتگیری حیوانات بچه دار میشن . اونجا قطعا سوال بیشتری می‌پرسه . میگی که آلت تناسلی نر وارد ماده میشه . 

همه ی اینا رو خیلی آهسته آهسته و طی چند هفته یادش بده . یهو توی یه شب همه رو نگو 

من پسرم تقریبا ده سالشه . تفاوت آلت تناسلی رو با شکل انیمیشنی نشون دادم بهش . راجع به زایمان طبیعی و سزارین می‌دونه . پریود رو هم به صورت علمی میدونه که علتش چیه . 

کمکم راجع به لقاح گیاهان و جفتگیری  حیوانات هم میگم بهش . 

بچه شما دختره و زودتر عاقل میشه توی این موارد . شروع کن چیزایی که نگفتی رو خیلی منطقی و علمی و به دور از خجالت بگو . بچه ها واقعا منطقی به این قضیه ها نگاه میکنن.قبل اینکه واضح تو مدرسه بشنوه بصورت علمی بهش بگو 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خیلی خوبه .ببین از گرده افشانی گیاهان شروع کن . بعد برو سراغ حیوانات.اول تفاوت آلت تناسلی نر و ماده ...

میدونی گفت مامان اگه  همچین  چیزی  باشه من از تو چندشم میشه من از بچه دار شدن و ازدواج بدم میاد 

این سؤالا همه به آینده من ربط داره من نمیتونم بهش فک نکنم 

میدونی گفت مامان اگه همچین چیزی باشه من از تو چندشم میشه من از بچه دار شدن و ازدواج بدم میاد این ...

متوجه نشدم منظورتون رو؟ یعنی چی اگه همچین چیزی باشه ؟ چجوری حدس زده همچین چیزی هست؟ خودت قبلاً راجع بهش باهاش صحبت کردی یا از دوستاش یه چیزایی شنیده ؟ 

اگه شنیده که من احساس میکنم همینه موضوع.و الان دچار همچین حس و حالی شده حتما باید با مشاور صحبت کنی . من واقعا علمش رو ندارم بهت کمک کنم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

متوجه نشدم منظورتون رو؟ یعنی چی اگه همچین چیزی باشه ؟ چجوری حدس زده همچین چیزی هست؟ خودت قبلاً راجع ...

از رو.جفت گیری پرنده ها حدس زده و چجوری چیزی که از همکلاسیش گفته بود و من رد کرده بودم انگار یادش اومده که احتمالا اونم درست می گفته

متوجه نشدم منظورتون رو؟ یعنی چی اگه همچین چیزی باشه ؟ چجوری حدس زده همچین چیزی هست؟ خودت قبلاً راجع ...

با یه مشاور صحبت کردم گفت باید بگی حست طبیعی هست و بهش حق بدی و بگی این رابطه همراه با احترام و مسولیت هست و کاملا خصوصی و بزرگتر شدی به سن ازدواج رسیدی بهتر می فهمی 

با یه مشاور صحبت کردم گفت باید بگی حست طبیعی هست و بهش حق بدی و بگی این رابطه همراه با احترام و مسول ...

خیلی کار خوبی کردی با مشاور صحبت کردی .

دیگه توی این سن خیلی چیزها از دوستاشون می‌شنون. آروم آروم همه چیز رو بگو بهش