2777
2789
آره باید تراز کنکورت ۹۰۰۰ باشه یعنی همه درسا رو کم کم ۳۰ درصد بزنی

تو فعلا از تاپیک هات مشخصه رفتی تو فاز افسردگی برگرد و بخون این سه تا رو خوب بده واسه تیر هم بکش بخونی میشه بالای ۴۰ بزنی پس فعلا فرصت قبولی پزشکی رو داری اونم توی ۲۰ روز تو داری ۲۰ روز و ول میکنی چسبیدی به ۳۶۵ روز جدی میتونی ؟؟؟ یکساااال دوباره درس های مزخرف تکراری تازه سال دیگه ظرفیت ها هم کم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فعلا از تاپیک هات مشخصه رفتی تو فاز افسردگی برگرد و بخون این سه تا رو خوب بده واسه تیر هم بکش بخو ...

توی ۲۰ روز کسی پزشکی یا دندون قبول شده آیا؟؟

دیگه مجبورم اون ۳ تا رو هم بالای ۱۸ بشم معدلم حدودا میشه ۱۷ و نیم درصد ۴۰ میتونم بزنم ولی خب نهایی چی؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

پارسال با همین وضعیت اره ولی امسال روزانه هم میشه

افزایش ظرفیت برای سال بعد ثابت میمونه کم نمیکنن ولی فکر نکنم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

پارسال ۱۹.۱۳ تراز ۹۲۰۰ داد

من ۱۹ و ۱۲ صدم دیدم که ۹۵۰۰ شده بود ترازش 

حالا به نسبت نمره تو درسا فرق می کنه ولی بعید می دونم ۱۹ ، ۱۰۰۰۰ بده دیگه .اگر هم بده خیلیا بالاتر از ۱۹ شدن پس به اونا ۱۱ هزار و ۱۲ هزار میده باز جلوتر میفتن 

من تعهدی نمیرم معدل بالای ۱۹ زیاد نخواهد بود منم معدلم بد نمیشه

سوال میپرسی جنبه‌ی جوابشم داشته باش، بخوای نخوای بعد از اعلام نتایج با واقعیت رو به رو میشی، اصراری هم نکردم بری تعهدی یا نری! با توجه به چیزی که گفتی نتیجه رو گفتم

معدل بالای ۱۹ هم شک نکن زیاده، زیاد درگیر مجازی نباش که همه میگن خراب کردیم، ۹۰ درصد اونایی که معدل خوبی میگیرن اصلا تو مجازی اعلام نمیکنن

معدلتم چه خوب چه بد تاثیری تو زندگی من نداره، دیگه نمی‌پذیری چیکار کنم!