2777
2789
من ۱۹ و ۱۲ صدم دیدم که ۹۵۰۰ شده بود ترازش حالا به نسبت نمره تو درسا فرق می کنه ولی بعید می دونم ۱۹ ، ...

آره معدل و تراز برا هرکس یه خورده متفاوته به خاطر ضرایب مثلا ادبیات ضریبش تو کارنامه خیلی کمه ولی برا تراز خیلی زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال میپرسی جنبه‌ی جوابشم داشته باش، بخوای نخوای بعد از اعلام نتایج با واقعیت رو به رو میشی، اصراری ...

عزیزم مگه من نمرم و گفتم که داری برام پیش بینی رشته میکنی من اینجا حتی نمره یک درسمم نگفتم 😂😂بعدم سه تا درس پر ضریب و کنکور مونده بعد شما برای من انتخاب رشته کردی 😂

عزیزم مگه من نمرم و گفتم که داری برام پیش بینی رشته میکنی من اینجا حتی نمره یک درسمم نگفتم 😂😂بعدم ...

نمره‌ی تک درس نگفتی ولی خب با توجه به معدل نمره ها هم مشخص میشه😐 

انتخاب رشته نکردم عزیزم، شما خودت پرسیدی پزشکی میشه یا نه

حالا اون سه تارم بده ببینیم چی میشه😘

مثلا فرض کن امسال بالاترین معدل ۱۹ و ۹۰ باشه و بهش تراز ۱۲۵۰۰ بدن اونوقت فکر می کنه به ۱۸ چه ترازی م ...

به قول خودت قابل پیش‌بینی نیست منم رمال نیستم مثل بعضیا حدس بزنم صبر میکنیم بیاد فقط آرزوم اینه هرکس که تلاش کرده نتیجه اشو ببینه والسلام

نمره‌ی تک درس نگفتی ولی خب با توجه به معدل نمره ها هم مشخص میشه😐 انتخاب رشته نکردم عزیزم، شما خودت ...

میشه بگی معدلم و کجا گفتم؟😂 هرچی بشه ببین گلم من چه روزانه تهران قبول شم چه آبیاری گیاهان دریایی تو زندگیت تاثیری نداره پس سرت تو کار خودت باشه

من نمیدونم دقیق معدلم چند میشه ولی فک کنم بالای ۱۸ شه زیست و شیمی رو ۲۰ بگیریم حله

زیست یازدهم سوالات ابهام دار خیلی داشت. مطمئنی بیست میگیری؟ منطقی حساب کن که بعد نتایج سرخورده نشی

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

میشه بگی معدلم و کجا گفتم؟😂 هرچی بشه ببین گلم من چه روزانه تهران قبول شم چه آبیاری گیاهان دریایی تو ...

معدل ۱۸ تا ۱۹ رو همون پایین عنوان گفتی عزیزم

شما چشاتو باز کن ببین چه سوالی پرسیدی که جواب گرفتی، من دخالت نکردم جوابتو دادم

فرقه بین این دوتا! 

خب دیگه منم همین و میگم معدل بالای ۱۸ درصد بالای ۴۰ پزشکی قبول میشی

خوش خیال نباش دوست عزیز 

اگه قرار باشه مث پارسال فاجعه بار بیاد با این درصد و معدل آسفالت جاده های هوایی هم قبول نمیشیم 

من پارسال با میانگین ۴۰ درصد تراز کنکورم ۷۷۰۰ شد

خوش خیال نباش دوست عزیز اگه قرار باشه مث پارسال فاجعه بار بیاد با این درصد و معدل آسفالت جاده های هو ...

من حدودی گفتم کف قبولی باتوجه به کارنامه هایی که دیدم خودم که این درصد و نزدم