2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلیا هستن که معدلشون شده ۱۹ به بالا مگر تعهدی بده

نه بابا خیلیا نیستن تو مگه میدونی؟ پارسال معدل ۱۸.۵ تراز ۹۰۰۰ داده ۱۹ ۱۰۰۰۰ مطمئن باش امسال مثلا ۱۸ ۹۰۰۰ میده ۱۸.۵ ۱۰۰۰۰

نه بابا خیلیا نیستن تو مگه میدونی؟ پارسال معدل ۱۸.۵ تراز ۹۰۰۰ داده ۱۹ ۱۰۰۰۰ مطمئن باش امسال مثلا ۱۸ ...

خب با این تراز باید کنکورت رو هم‌خیلی خوب بدی حداقل ۴۰ بزنی درسا رو

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

تو نمره هات و میگی

تو مطمئنی معدلت ۱۸ میشه من الان رفتم نمره هام همه بالای ۱۷ است بجز دو تا درس ریاضی و فیزیک رو تو تخمین معدل زدن گفت معدلت ۱۷ میشه😭😭نمیدونم چه غلطی کنم 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

۹۰۰۰ به بالا پزشکی قبولی

آره باید تراز کنکورت ۹۰۰۰ باشه یعنی همه درسا رو کم کم ۳۰ درصد بزنی

تو مطمئنی معدلت ۱۸ میشه من الان رفتم نمره هام همه بالای ۱۷ است بجز دو تا درس ریاضی و فیزیک رو تو تخم ...

من نمیدونم دقیق معدلم چند میشه ولی فک کنم بالای ۱۸ شه زیست و شیمی رو ۲۰ بگیریم حله 

خب دیگه منم همین و میگم معدل بالای ۱۸ درصد بالای ۴۰ پزشکی قبول میشی

ببین نمیخوام نا امید کنم منم به هر حال مثل تو هستم ولی دوستای فرزانگانیم بخاطر اینکه معلم هاشون خوب بودهداکثرا نمیده بالای ۱۹ میگیرن خب معدلشون هم بالا میشه بالای ۱۸ پزشکی میده ولی باید بسنجند چند نفر بالای ۱۹ شدن بعد میرن سراغ بالای ۱۸ ها

خب دیگه منم همین و میگم معدل بالای ۱۸ درصد بالای ۴۰ پزشکی قبول میشی

آزاد قبول میشی و تعهدی با این درصد و معدل